ValidSign benoemt Robin Hollink tot Chief Information Security Officer

Robin Hollink

ValidSign, specialist op het gebied van rechtsgeldig digitaal ondertekenen, heeft Robin Hollink benoemd tot Chief Information Security Officer (CISO). Als ervaringsdeskundige op het gebied van informatiebeveiliging zal hij zowel een controlerende als adviserende rol vervullen binnen ValidSign.

Beveiliging en privacy – zoals de privacywetgeving (AVG/GDPR) en de daarbij behorende eisen – hebben binnen organisaties de hoogste prioriteit.

Robin Hollink heeft in het verleden onder andere diverse managementfuncties vervuld bij IT-dienstverlener Pink Elephant. Die carrière sloot hij af als Manager Quality Assurance. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de kwaliteitssystemen van Pink, waaronder het Information Security Management System dat voldoet aan de standaard voor informatiebeveiliging ISO27001.
Robin Hollink: “Bij ValidSign blijf ik als Chief Information Security Officer in dat vakgebied actief. Zo zal ik ondersteunen bij vraagstukken over informatie­beveiliging en kwaliteitsmanagement zoals de implementatie van ISO27001 en ISO9001.

“ValidSign biedt met zijn cloudoplossing de meest veilige omgeving om opdrachtgevers en hun klanten digitaal te laten ondertekenen. Informatiebeveiliging is cruciaal voor onze dienstverlening! De benoeming van een CISO past dan ook volledig in onze strategie”, stelt John Lageman, CEO ValidSign.

Over ValidSign

ValidSign biedt een oplossing voor het rechtsgeldig en digitaal ondertekenen van documenten; eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te implementeren binnen de processen. Zo biedt ValidSign onder andere integraties met Sharepoint, Office 365, Alfresco, K2, Nintex Workflows, MyCorsaNext en iBabs.
ValidSign heeft inmiddels vele organisaties geholpen hun processen, die afhankelijk zijn van handtekeningen, om te zetten van papierintensief naar papierloos. Wereldwijd maken vele klanten van de ValidSign-oplossing gebruik waardoor het mogelijk is contracten met buitenlandse partners en/of klanten digitaal én rechtsgeldig te ondertekenen. ValidSign streeft naar volledige digitalisering door Digital Transaction Management met haar partners vorm te geven. ValidSign ontzorgt van keuze tot en met implementatie en ondersteuning. Meer informatie: www.validsign.nl

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter