Transitie van papier naar digitaal eenvoudiger gemaakt voor deurwaarders

Digitale pen oplossing voor Credit Navigator

EuroSystems, actief in de creditmanagement branche, gebruikt sinds kort de Capture softwareoplossing op basis van de Anoto digitale pen van Objectif Lune voor invoer van gegevens. De directe koppeling van de vastgelegde gegevens naar Credit Navigator zorgt voor gelijktijdige en nauwkeurige verwerking. Met deze oplossing kunnen deurwaarders efficiënter en met lagere administratiekosten het werk doen.

‘Paul van Roon, deurwaarderskantoor Van Roon, Saly & Partners, heeft de applicatie als eerste toegepast. De deurwaarder laat de exploten gewoon aftekenen met een op het oog normale pen die ook met inkt schrijft. Tegelijkertijd wordt alle informatie in de pen bewaard en vervolgens samengevoegd met het exploot voor verdere (digitale) verwerking. Deze oplossing is ook beschikbaar als Software as a Service (SaaS) op basis van een abonnement, dus zonder investering vooraf’, aldus Erik Koch, Directeur van EuroSystems.

‘De directe koppeling voor uitwisseling van gegevens met de nieuwe Credit Navigator software (voormalige Eurodossier) maakt overtypen overbodig en zorgt voor een snelle verwerking met minder fouten en tegen lagere kosten. De klanten van EuroSystems hebben door deze samenwerking een concurrentievoordeel, omdat de individuele expertise en innovatie door ervaring wordt aangeboden via één aanspreekpunt’, aldus John Tubbing, Senior Software Consultant bij Objectif Lune Benelux. ‘Objectif Lune heeft in de toekomst op basis van haar OL Connect technologie de digitale deurwaarder nog een aantal extra voordelen te bieden.’

‘We zijn dan ook erg blij met de strategische samenwerking met een partij als EuroSystems’, aldus Ronald Helmerhorst, General Manager bij Objectif Lune Benelux.

Over EuroSystems Automatisering

Al sinds 1993 ontwikkelt EuroSystems samen met haar klanten en de gebruikersvereniging DipNed de meest complete, flexibele en vooruitstrevende creditmanagement oplossingen. EuroSystems is als marktleider toonaangevend in de branche en weet als geen ander wet- en regelgeving, eisen en wensen te vertalen naar marktgerichte oplossingen. Klanten krijgen regelmatig nieuwe functionaliteiten en aanpassingen op het gebied van wet- en regelgeving. De oplossingen van EuroSystems zijn ook beschikbaar als Software as a Service (SaaS). Uw database bevindt zich dan op een voor u ingerichte beveiligde server op een beveiligde locatie in het datacenter. Dit betekent dat u enkel een werkplek en een beveiligde internetverbinding nodig heeft.

Over Objectif Lune

Opgericht in 1993, heeft Objectif Lune nu wereldwijd meer dan 20.000 klanten, die allemaal de communicatie met hun klanten naar het volgende niveau brengen in het digitale tijdperk. Er is lokale technische ondersteuning over de hele wereld en er zijn drie R&D faciliteiten in Canada, Nederland en Australië. Alle OL producten zijn ontworpen om op een snelle en effectieve manier eenvoudig weer controle te krijgen over alle vormen van communicatie met de klant en gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten. Met open en flexibele technologie op een manier die onafhankelijk is van de IT omgeving en volledig is geautomatiseerd. Zonder ingrijpende wijzigingen van uw bestaande systemen zijn er mogelijkheden om de klantrelatie-, content management, financiële- en andere zakelijke systemen te verbeteren.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter