Toshiba Tec presenteert ’s werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Toshiba Tec presenteert ’s werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Toshiba Tec introduceert drie multifunctionals met unieke hybride technologie. Door het conventioneel zwart-wit afdrukken te combineren met eco printen wordt het papierverbruik in de kantooromgeving sterk teruggedrongen.

De combinatie van regulier zwart-wit printen en uitwisbaar blauw printen zorgt ervoor dat zowel permanente als tijdelijk documenten worden geprint met één multifunctionele printer. Met de unieke wisfunctie van de systemen kunnen de geprinte documenten, die voor tijdelijk gebruik worden geprint, worden gewist, waardoor het papier weer opnieuw kan worden gebruikt.

Dagelijks printen wij tijdelijke documenten om op correctheid te controleren, als geheugensteuntje of als leeswerk door te nemen. Deze documenten worden vaak al binnen enkele uren weer weggegooid. Door papier meerdere keren te gebruiken, kan de papierconsumptie tot 80% worden gereduceerd. Om het voor de gebruiker eenvoudig te maken kan op individuele basis worden ingericht uit welke applicaties standaard eco moet worden geprint, denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mails.

“Steeds meer organisaties houden zich bezig met de verduurzaming van producten, processen en de werkomgeving. Het idee van een papierloos kantoor bestaat al meer dan 40 jaar, maar nog steeds wordt er in het moderne kantoor een behoorlijke hoeveelheid documenten geprint.” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Onze unieke hybride printtechnologie helpt ondernemingen in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en bespaart kosten. Door het hergebruik van papier kunnen onze klanten minder papier gebruiken zonder het printgedrag aan te passen.”

De e-STUDIO5008LP serie is beschikbaar in 35, 45 en 50 zwart-wit pagina’s per minuut (ppm) en in 35 ppm in uitwisbaar blauw. Deze nieuwe printsystemen zijn voorzien van alle moderne functionaliteiten, zoals het mobiel printen met een beveiligde en onafhankelijke Wi-Fi verbinding.

Voor flexibel printen is er een follow-me oplossing die op de Toshiba systemen zelf draait, waardoor het beheer zeer eenvoudig is. Gebruikers kunnen eenvoudig, overal in het kantoorpand printen. Door de beveiligingstoepassingen wordt de hoogste norm in data protectie gegarandeerd.

De ontwikkeling van de unieke hybride print technologie bevestigt de sterke focus van Toshiba over het nemen van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het welzijn van mensen en de omgeving – het milieu waarin wij werken, ondernemen en leven. De e-STUDIO5008LP serie is ontwikkeld om de CO2 reductie te verminderen en natuurlijke hulpbronnen te sparen.

 

Over Toshiba
Toshiba Tec Netherlands Imaging Systems is in Nederland technologisch toonaangevend in digitale documentsystemen. Het productaanbod loopt uiteen van faxen en copiers tot en met professionele kleurensystemen die een geïntegreerde documentoplossing vormen in de grootste netwerkomgevingen. Distributie vindt zowel rechtstreeks plaats aan klanten als via een dealernetwerk. Service en support worden centraal geleverd vanuit Houten.

Toshiba in Nederland maakt deel uit van Toshiba Tec Corporation, een wereldspeler in informatiesystemen voor kantoor, detailhandel en industrie. Op haar beurt is Toshiba Tec onderdeel van Toshiba Corporation; met een omzet van circa € 57 miljard één van de grootste technologiebedrijven ter wereld.

Meer informatie is beschikbaar op http://Toshiba Tec presenteert ’s werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter