Toshiba breidt portfolio uit met Nuance documentoplossingen

Optimaliseren en automatiseren van documentenworkflows

Toshiba heeft wereldwijd een strategisch partnership met Nuance afgesloten. Toshiba richt zich op het optimaliseren van informatiestromen om de werkomgeving eenvoudiger, efficiënter en aangenamer te maken. De Nuance producten AutoStore en Equitrac verbeteren documentprocessen en zorgen ervoor dat organisaties efficiënter met een beveiligde omgeving kunnen werken.

De oplossingen van Nuance, in combinatie met de Toshiba multifunctionele systemen, optimaliseren en automatiseren documenten workflows en integreren probleemloos in bestaande IT-infrastructuren. Organisaties profiteren van lagere kosten en maken optimaal gebruik van de multifunctionals in hun kantooromgeving.

AutoStore en AutoStore Express

AutoStore is een bekroonde oplossing voor het vastleggen en beveiligd invoeren van kritische documenten in bedrijfsapplicaties via allerlei apparatuur, zoals multifunctionals, scanners of mobiele apparaten. De informatie wordt verwerkt door middel van real-time connecties met bedrijfsapplicaties voor het snel en foutloos afhandelen van documenten. De mogelijkheid om zowel elektronische als papieren documenten vast te leggen en naar meer dan vijftig verschillende bestemmingen te routeren, geeft bedrijven de flexibiliteit die ze nodig hebben om individuele workflows te creëren.

Equitrac Office en Equitrac Express

Het printgedrag van zakelijke gebruikers verandert en de IT-infrastructuur evolueert. Met Equitrac, één van ‘s werelds meest populaire outputmanagement oplossingen, kan er eenvoudig worden ingespeeld op deze veranderingen. Zo kunnen organisaties gebruik maken van printservers, direct IP printen of een hybride model dat beide mogelijkheden combineert. Hierdoor kunnen printomgevingen worden ingericht die inspelen op de specifieke behoeften van gebruikers en organisaties.

Over Toshiba Tec Netherlands

Toshiba Tec Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services. Naast deze imaging-tak telt Toshiba Tec Netherlands een divisie die niet alleen marktleider, maar ook technologisch topspeler is in retailoplossingen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter