This is IT

Matthijs van Nieuwkerk opnieuw presentator bij tweede editie ICT-event

Matthijs van Nieuwkerk is ook bij de tweede editie van This is IT de presentator. Het door ICT-vakblad ChannelConnect georganiseerde event, met als thema ‘ICT & MKB: BLIND DATE?’, wordt op woensdag 22 mei gehouden in Studio A12 in Bunnik. Ruim 600 ICT-professionals zullen bijeenkomen voor informatie en inspiratie in het ochtendprogramma en zakendoen en netwerken in het middagprogramma. Een van de tafelgasten is Hans Biesheuvel, voormalig voorzitter van MKB-Nederland.

Tijdens de tweede editie van This is IT ligt de focus op het mkb. Want waarom blijkt het toch zo lastig voor mkb’ers om hun ICT goed te organiseren, als een ‘gewoon’ onderdeel van het dagelijks management? En hoe komt het dat vendoren en resellers er vaak maar gedeeltelijk in slagen om de uitdagingen van de mkb-sector te vertalen in schaalbare en praktische oplossingen? Waar zijn de oplossingen met begrip voor de businessfocus van de mkb-ondernemer.

Hans Biesheuvel tafelgast bij This is IT

Als tafelgast zochten we daarom iemand met hart voor het mkb. En wie kan die sector beter vertegenwoordigen dan Hans Biesheuvel, voormalig voorzitter van MKB-Nederland en oprichter van ONL voor Ondernemers. “Op het gebied van ICT gaan ontwikkelingen snel en zijn er veel verschillende aanbieders. Het is lastig voor mkb-ondernemers om in dit speelveld de juiste partners te vinden”, aldus Van Biesheuvel.

Paneldiscussie met Matthijs van Nieuwkerk

Tijdens de eerste editie van This is IT was de paneldiscussie spraakmakend, met name door Matthijs van Nieuwkerk die zijn tafelgasten op geheel eigen wijze benaderde. Dat hij ook bij deze tweede editie de discussie gaat leiden, betekent dat we op voorhand het nodige vuurwerk mogen verwachten tijdens het ochtendprogramma.

Middagprogramma: expo en kennissessies

Na de paneldiscussies in de ochtend, is er in de middag is er een expo waar bij diverse vendoren oplossingen presenteren die mkb’ers kunnen helpen hun ICT-problemen op te lossen. Dit alles uiteraard onder het genot van goed eten en drinken zodat netwerken en napraten over het ochtendprogramma tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast zijn er in de middag diverse kennissessies, niet alleen om bezoekers bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen maar juist ook om oplossingen voor het mkb te laten zien.

  • 09:00 – 10:00: Ontvangst
  • 10:00 – 12:00: Ochtendprogramma
  • 12:00 – 16:00: EXPO geopend
  • 15:30 – 16:00: Afsluitend programma
  • 16:00 – 16:30: Afsluitende borrel

Tickets & locatie

Het event vindt plaats op 22 mei 2019 in Studio A12, Schoudermantel 52 te Bunnik van 09:00-16:30 uur. Tickets reserveren kan via www.channelconnect.nl/events/thisisit.

Anderen lazen ook

Reacties zijn gesloten.