Theo Rinsema voorzitter van Raad van Commissarissen bij Motion10

Motion10 benoemt een Raad van Commissarissen met Theo Rinsema, laatstelijk werkzaam als Vice President bij Microsoft West-Europa, als voorzitter. Motion10 is sinds de oprichting in zeven jaar gegroeid van acht naar ruim 100 Microsoft-specialisten.

In maart 2015 verhuisde het bedrijf daarom naar een nieuw en groter kantoor op de 42ste verdieping van De Rotterdam. In juni zag de ondernemingsraad het licht. En in juli is Motion10 uitverkozen tot Microsoft Country Partner of the Year. De installatie van een Raad van Commissarissen is de volgende stap om verder te professionaliseren.

“Wij zijn trots dat we mogen aankondigen dat Theo Rinsema voorzitter wordt van onze Raad van Commissarissen. Rinsema heeft een indrukwekkende staat van dienst in de ICT-sector. Als algemeen directeur van Microsoft Nederland combineerde hij klant- en medewerkerstevredenheid succesvol met versnelde groei van omzet en marktaandeel. Rinsema zal zich richten op de duurzame groei en ontwikkeling van Motion10.”

Naast Rinsema zullen er nog twee andere personen benoemd worden. Zij zullen de gebieden technologie en finance onder hun hoede nemen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter