Symantec introduceert de eerste cloudbased netwerkbeveiligingsoplossing met Web Isolation

Netwerkbeveiliging voor de cloudgeneratie biedt uitgebreide, cloudgebaseerde bescherming van netwerk tot eindpunt om risico's te verminderen en organisaties te beschermen in de digitale transformatie

Utrecht, 7 juni 2018 – Symantec, 's werelds meest toonaangevende cybersecuritybedrijf, heeft vandaag nieuwe innovaties aangekondigd voor hun endpoint-, cloud- en netwerk-beveiligingsoplossingen. De volgende verbeteringen worden aan Symantec's Integrated Cyber Defence Platform toegevoegd:

De eerste Web Isolation technologie op de markt die geïntegreerd is in de Web Security Service (WSS) van Symantec. Dit maakt surfen op het web mogelijk zonder risico op infectie door zero-day-malware of andere geavanceerde bedreigingen.
Volledige network-to-endpoint-bescherming door de integratie van Symantec Endpoint Protection (SEP) en SEP Mobile in WSS. Hiermee kan webverkeer doorgestuurd worden naar ...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Let op: heeft u nog een actief abonnement op het 'oude' VIP Magazine, dan kunt u dat gratis omzetten naar een online account.

Anderen lazen ook