Solvinity IT Experience

Toekomstbestendige IT-strategie voor gemeenten

Solvinity organiseert op woensdag 22 mei de interactieve IT Experience ‘Missie: Digitale Transitie 2020’. ICT- en A&I verantwoordelijken werkzaam bij gemeenten kunnen gratis deelnemen aan deze interactieve middag aan de Hogehilweg 3, 1101 CA, Amsterdam Zuidoost.

In een digitaliserende samenleving veranderen de verwachtingen aan de gemeentelijke dienstverlening en informatievoorziening sterk. Dit vraagt steeds vaker om een herziening van de ICT-infrastructuur.

Digitale Agenda 2020

De Digitale Agenda 2020 voor gemeenten geeft duidelijk richting aan het toepassen van een nieuwe ICT-strategie. Dit vraagt steeds vaker om een herziening van de ICT-infrastructuur, de dienstverlening en informatievoorziening. Want hoe zorgt een gemeente voor een zo soepel mogelijke digitale transitie? Voor welke ICT-strategie wordt er gekozen? Hoe wordt de controle hierover gehouden? Al deze vragen roepen om een goede samenwerking, een duidelijk transitieplan en een sterke regie-organisatie.

Geïnteresseerde en verantwoordelijke managers worden uitgenodigd voor deze IT Experience, waar experts en gemeenten onderling ervaringen uitwisselen en aan de slag gaan met bovenstaande vragen. Hierdoor kan samen de volgende stap gezet worden richting 2020. Onder andere een transitieworkshop en lessen uit de praktijk maken deel uit van deze middag.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

12:15 uur: Ontvangst met een broodje
12:30 uur: Welkom en ‘drop-off’ Rob van Ewijck – Business Development Manager bij Solvinity
13:00 uur: “Patrouille” door het Nationaal Militair Museum Langs de topstukken
13:30 uur: Workshop ‘Transitie naar de Cloud’ Klaas Heek – Cloud Solution Architect bij Solvinity
15:15 uur: Pauze
15:30 uur: ICT-regie in de praktijk Kees van den Tempel – Strategisch Adviseur ICT bij Native
16:00 uur: “Missie debriefing” Afsluitende discussie onder leiding van Rob van Ewijck
16:30 uur: Borrel
17:00 uur: Einde

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Anderen lazen ook

Reacties zijn gesloten.