Social Dialog en CEO Social Media sluiten strategische samenwerking

Social Dialog, onderdeel van Dialog Groep en specialist op gebied van social media & social data, heeft een strategische samenwerking gesloten met CEO Social Media, gecertificeerde opleidingsspecialist op het gebied van social media.

Theo Reichgelt, manager Social Dialog, ziet in het partnership met CEO Social Media de kans om klanten beter te bedienen. “Door het toevoegen van gecertificeerde social media opleidingen aan ons portfolio, creëren we voor beide partijen een unieke positie in de markt. Op basis van het door ons ontwikkelde Social Maturity Model en de gezamenlijke dienstverlening, brengen we onze klanten naar een volgend volwassenheidsniveau om maximaal rendement uit social media te halen.”

Strategisch

Claudy van Casteren, eigenaar en oprichter van CEO Social Media, legt uit dat CEO in de bedrijfsnaam staat voor Certified Education Organization. “Als gecertificeerde opleidingspartij worden wij steeds vaker gevraagd op strategisch niveau mee te denken over online marketing in het algemeen en social media inzet in het bijzonder. Zowel in strategie, uitvoering als tooling biedt Social Dialog ons een mooie aanvulling op ons portfolio.”

Wendbaar

Patrick Roelandt, Managing Director Dialog Groep: “Ik geloof in het bouwen van een ecosysteem van gelijkgestemde bedrijven die elkaar aanvullen qua diensten. Belangrijk is ook dat er een klik is. Op deze manier kunnen we als MKB-organisaties wendbaar en klantgericht bezig zijn en toch full-service dienstverlening aanbieden van optimale kwaliteit en schaal.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter