Slimme ‘Fort Knox’ voor informatie

Doxis4 installatie gecertificeerd voor ISO 14641-1: 2012

Gegevensbescherming, toegangsbeveiliging, onveranderlijkheid — deze eisen vallen onder de ISO 14641-1: 2012 specificaties inzake het ontwerp en de werking van een informatiesysteem voor elektronische documentarchivering. Volgens de onafhankelijke certificeringsautoriteit SP Certifications London* voldoet de Doxis4 iECM reeks aan deze hoge internationale standaard. Informatie opgeslagen in Doxis4 voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is beschermd tegen manipulatie en ongeautoriseerde toegang.

Als documenten moeten dienen als geldig bewijs in gerechtelijke of administratieve procedures, dan moet hun onveranderlijkheid onweerlegbaar zijn. In dergelijke situaties biedt ISO 14641-1: 2012 een aantal organisatorische procedures en technische voorschriften voor het vastleggen, opslaan en de toegang tot elektronische documenten en processen. Met Doxis4 kunnen SER gebruikers aan deze eisen voldoen volgens de meest strenge veiligheidseisen.

“Informatie is het meest waardevolle bezit dat een bedrijf moet beschermen! Met Doxis4 kunnen onze gebruikers hun eigen ISO-14641-1: 2012 gecertificeerde ´Fort Knox` creëren voor hun gegevens en documenten, altijd veilig opgeslagen en beschermd tegen aanvallen”, verklaart Klaus Eulenbach, Head of Technology bij SER.

Veiligheid heeft bij SER de hoogste prioriteit. Met de al eerder behaalde ISO 16175-2 certificering voor Records Management, beschikt Doxis4 nu over een van de hoogste veiligheidsniveaus voor ECM-systemen. Met de  ISO 14641-1: 2012 installatiecertificering wordt dit nog verder versterkt. De certificeringen zijn een krachtig bewijs voor internationale bedrijven dat Doxis4 de beste ECM oplossing is die voldoet aan internationale normen voor informatiebeheer en bewaring.

 

Over SER Group

SER is leverancier van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek en de digitale werkplek. Met de Doxis4 iECM omgeving heeft SER de afgelopen 30 jaar nieuwe standaarden gezet in de ontwikkeling van content managementsoftware (CRM). Meer dan een miljoen tevreden gebruikers vertrouwen wereldwijd op onze gebruiksvriendelijke, rendement verhogende oplossingen op het gebied van informatie. Het geïntegreerde ECM en BPM (business process management) platform integreert naadloos content en procedures.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter