Slimme A3-kleurenprinter van OKI veraangenaamt kantoorleven

ES94x6 MFP-serie is snel en efficiënt te bedienen via 9”-aanraakscherm

Met de multifunctionele A3 kleurenprinters uit de nieuwe ES94x6 MFP-serie van OKI kunnen zakelijke gebruikers krappe deadlines halen, zelfs bij grote afdrukvolumes en hoge kwaliteitsverwachtingen.

De MFP’s uit de nieuwe serie zijn geschikt voor organisaties die veel rapporten, white papers en brochures printen. Zij profiteren van de flexibele papierinvoer en de vele afwerkopties. Het printen gaat sneller en gemakkelijker dankzij nieuwe technologische snufjes, zoals een 9” tablet-achtig aanraakscherm met een swipe-functie. Met knijpen/strekken kunnen gebruikers in- en uitzoomen. Ook is het mogelijk elementen op pagina’s te slepen en neer te zetten. Organisaties kunnen dit scherm bovendien naar wens aanpassen en zelf pictogrammen toevoegen, zoals het bedrijfslogo.

“Met de lancering van de ES94x6 MFP-serie heeft OKI voor nagenoeg elke organisatie – van welke omvang of welk type dan ook – een product voor geautomatiseerde print-werkstroom en documentbeheer. Dit varieert van persoonlijke A4-desktopprinters tot A3-afdelingsprinters en MFP’s. De multifunctionals van de ES94x6-serie printen in zeer hoge kwaliteit van 1200×1200 dpi. Bovendien heeft deze serie, net als de MC700/MB700- en MC800-serie, uitgebreide afwerkopties, zoals een interne functie voor meervoudig nieten en hechten”, zegt Polfai Ng, manager Productmarketing OKI Europe.

Slank en compact

OKI’s nieuwe ES94x6 MFP-serie bestaat uit twee modellen, de ES9466 MFP (35 ppm) en de ES9476 MFP (50 ppm), beide met slanke zwarte hoogglanspanelen. Beide modellen zijn geschikt voor het printen van hoge volumes. Verder nemen ze minder ruimte in beslag dan vergelijkbare MFP’s en zijn ze extreem licht. De ES94x6 MFP’s kunnen veilig informatie uitwisselen met andere MFP’s in het netwerk, zoals gebruikers- en functiegegevens en gegevens uit het adresboek. Ook beschikken ze optioneel over een multi-station printfunctie, wat ‘pull printing’ mogelijk maakt zonder server. Optioneel zijn de printers uit te breiden met optische karakterherkenning (OCR). Hiermee kunnen bedrijven (tekst)documenten elektronisch scannen, zodat ze digitaal beheerd kunnen worden. Een kaartlezer maakt deze serie apparaten bovendien geschikt voor Managed Print Services.

ES94x6 MFP – productspecificatie

 • Geïntegreerd sXP (smart Extendable Platform) stroomlijnt werkstromen
 • Dual Scan Document Feeder (DSDF) scant 240 images per minuut (ipm)
 • Reversing Automatic Document Feeder (RADF) scant 73 ipm
 • Papierformaten: A6 tot SRA3
 • Papiergewicht: 60 tot 280 g/m²
 • Afdruk- en kopieersnelheid: 50 pagina’s per minuut (ES9476 MFP)
 • Tonercartridge: 38.400 pagina’s zwart-wit, 33.600 pagina’s kleur
 • Afwerkopties: interne finisher (IF), meervoudig nieten (MSF) en hechten (saddle-stich finisher, SSF)
 • Beveiligingsfuncties: beveiligde harde schijf, SNMPv3 en SSL-versleuteling
 • Energy Star en Blue Angel
 • Ecofuncties: slaapstand en zuinig papierverbruik

De printers uit de ES94x6-serie zijn verkrijgbaar via geautoriseerde OKI resellers.

Over OKI Systems

OKI Systems is een specialist in kwalitatief hoogstaande afdrukoplossingen, in kleur, mono en matrix. De onderneming opereert wereldwijd en heeft verkoop- en marketingvestigingen in 120 landen. Op dit moment stelt het bedrijf ongeveer 1.100 mensen te werk en is het vertegenwoordigd in 60 landen over de hele EMEA-regio.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter