Simac Document Solutions stelt Dico Harteman aan als Sales Manager

Simac Document Solutions heeft per 1 januari 2016 een nieuwe Sales Manager aangesteld, Dico Harteman (38). Als Sales Manager neemt Harteman de eindverantwoordelijkheid voor de Sales en Marketingactiviteiten van documentoplossingen binnen Simac Document Solutions.

Harteman begon zijn loopbaan bij Pitney Bowes Management Services (PBMS) daar vervulde hij 6 jaar lang diverse salesfuncties. Na PBMS ging hij bij Service Point aan de slag, waar hij zijn carrière, na diverse Sales Management functies, als General Manager Sales eindigde. De afgelopen jaren was hij als Sales Director verantwoordelijk voor KSB, ook onderdeel van de Paragon Group. De rode draad van zijn carrière is enerzijds de verkoop van complexe BPO trajecten aan zowel het bedrijfsleven als de overheid als anderzijds het initiëren en managen van duurzame partnerships.

“Simac Document Solutions is een betrouwbare, duurzame, ervaren organisatie en biedt innovatieve oplossingen voor (digitale-) documentverwerking. Onze oplossingen en producten variëren van scanning en herkenning tot complete document management oplossingen. Van procesmanagement met inkoop- en contractmatching tot elektronisch verwerken van data (e-Invoicing). Naast deze volledige dienstenpakketten bieden we ook diverse ASP-, SaaS- en Managed Services-oplossingen aan. Zo bieden wij elke klant exact, waar men nu en in de toekomst behoefte aan heeft en dat spreekt mij zeer aan. De komende jaren willen wij als Simac Document Solutions, een steeds grotere rol in Nederland gaan spelen, met toekomstbestendige (cloud-) oplossingen zoals de elektronische en online uitwisseling van data (-informatie).”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter