Sharp wint acht BLI-awards

Zeven ‘Pick-awards’ en een award voor ‘Outstanding Achievement’

Sharp ontvangt maar liefst acht awards van Buyers Laboratory Inc. (BLI), een toonaangevende en onafhankelijke beoordelaar van producten en oplossingen voor document imaging. De ‘BLI-awards’ worden toegekend aan hardware- en softwareproducten die tijdens de uitgebreide tweemaandelijkse evaluaties van BLI als beste worden getest. Het komt zelden voor dat een bedrijf met zoveel producten afzonderlijk in de prijzen valt en ook nog een award voor Outstanding Achievement ontvangt.

Nieuw assortiment multifunctionele A3-kleurenprinters

Zes van de zeven prestigieuze ‘Pick-awards’ gaan naar Sharps nieuwe assortiment multifunctionele A3-kleurenprinters. Zo krijgen vier Essential-modellen, de MX-3050N, MX-3550N, MX-5050N en MX-6050N een prijs toegekend vanwege hun uitstekende prestaties binnen het ‘entry-levelsegment’ multifunctionele A3-kleurenprinters in de categorie voor MFP’s met een afdruksnelheid van respectievelijk 21-30 pagina’s per minuut, 31-40 pagina’s per minuut, 41-50 pagina’s per minuut en 51-60 pagina’s per minuut.

Andere prijswinnaars zijn de meer geavanceerde MX-3070N- en MX-6070N-modellen. Deze printers worden bekroond voor hun prestaties als A3-kleurenmultifunctionals met afdruksnelheden van respectievelijk 30-40 pagina’s per minuut en 50-60 pagina’s per minuut. De zevende Pick-award gaat naar Sharps Cloud Portal Office (CPO).

De BLI-award voor ‘Outstanding Achievement in Innovation’ is toegekend aan de service en de online IT-ondersteuning die Sharp bij het MX-printerassortiment biedt. George Mikolay, Senior Editor bij BLI: “De nieuw vormgegeven web utility van Sharp is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een aantal mogelijkheden die we nog niet eerder bij concurrenten hebben gezien.”

MX-assortiment

De onlangs vernieuwde MX-serie bestaat uit dertien MFP-modellen met afdruksnelheden variërend van 30 tot 60 pagina’s per minuut. Alle dertien MFP’s ondersteunen een flexibele workflow en beschikken over tal van gebruiksvriendelijke functies. De vier bekroonde Essential-modellen zijn net als de andere modellen uitgerust met een eenvoudig te bedienen user interface, een 10,1 inch LCD-touchscreen en toegang tot kant-en-klaar ‘pull printing’. Bij de MX-5050N en MX-6050N kunnen bovendien de tonercartridges en het papier tijdens het afdrukken worden vervangen, waardoor de productiviteit hoog blijft.

De bekroonde MX-3070N en MX-6070N zijn meer uitgebreide modellen, die standaard beschikken over onder andere Wi-Fi en gekoppeld kunnen worden aan cloudapplicaties. Hierdoor beschikken gebruikers over een geavanceerd platform waarmee ze overal vandaan kunnen printen, ook vanaf hun mobiele apparaten.

De bewegingssensor op deze modellen zorgt voor sterk gereduceerde opwarmtijden, omdat de printer direct geactiveerd wordt wanneer de sensor detecteert dat een gebruiker de machine nadert. De MX-6070N – met een afdruksnelheid van 60 pagina’s per minuut – maakt het mogelijk om op hoge snelheid grote volumes te printen, scannen en kopiëren.

Cloud Portal Office

CPO is speciaal ontworpen om werknemers vereenvoudigde toegang te bieden tot documenten en het delen hiervan te vergemakkelijken, zonder dat hier hoge kosten mee gemoeid zijn of de beveiliging in gevaar komt. Het maakt daarbij niet uit of zij gebruik maken van een PC, een mobiel apparaat, een MFP of een interactief whiteboard, Sharps Big Pad. De software is ideaal voor MKB-bedrijven die concurrentievoordeel willen behalen door hun workflows te stroomlijnen.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux bij Document Solutions Sharp Electronics Benelux: “We willen onze klanten te allen tijde oplossingen kunnen bieden die uitstekend presteren, ook in een tijd waarin de eisen die aan de werkplek worden gesteld in hoog tempo veranderen. Dit vergt betrouwbare technologie die tegelijkertijd voldoende flexibel is om met de ontwikkelingen mee te kunnen groeien. We zijn blij dat BLI de veelzijdigheid van ons vernieuwde Document Solutions-portfolio onderstreept met deze prestigieuze awards.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter