Sharp lanceert nieuwe generatie kleuren-MFP’s

23 januari 2019

De nieuwe generatie multifunctionele printers (MFP’s) beschikken over geavanceerde beveiliging en nog betere cloudintegratie

Houten – Sharp Electronics Benelux bv, onderdeel van Sharp Electronics Corporation (SEC), voegt een nieuwe generatie multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) toe aan hun A3 Advanced en Essentials Series. Speciaal ontworpen voor werkomgevingen waar meer gevraagd wordt dan alleen printen of kopiëren. De veertien nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) zijn nog beter beveiligd, hebben meer mogelijkheden voor cloudintegratie en bieden printsnelheden van 30 tot 60 pagina’s per minuut. Net als de andere MFP’s in de MX-serie is de nieuwe generatie uitgerust met Sharp’s bekroonde en gebruiksvriendelijke touchscreendisplay.

De kleuren-MFP’s uit de nieuwe Advances en Essentials Series bieden robuuste beveiligingsfuncties, waaronder een nog betere bescherming tegen firmware-aanvallen.  Dankzij deze functies worden indringers tijdig opgemerkt en wordt de firmware van het apparaat automatisch naar zijn originele staat hersteld. Daarnaast voorkomt de nieuwe white- en blacklisting-functie ongeoorloofde toegang tot het bestandssysteem van de MFP. Met behulp van Active Directory® Group Policy kunnen beheerders tot slot geselecteerde instellingen van de MFP centraal beheren.

De nieuwe kleurenmodellen zijn eenvoudig te integreren met moderne, complexe netwerkomgevingen en bieden snel toegang tot meerdere clouddiensten, zoals Box, Cloud Portal Office en Dropbox. Ook stelt Adobe Embedded Print Engine gebruikers in staat pdf-bestanden sneller en met een grotere nauwkeurigheid te printen. Uit performance-testen van Adobe bleek namelijk dat er in mobiele en cloud-omgevingen tot 80 procent sneller kon worden geprint, vergeleken met eerdere pdf-opties voor direct afdrukken.

Als laatste biedt de nieuwe Sharp Application Portal beheerders de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe applicaties toe te voegen en bestaande applicaties te updaten via het touchscreen. Deze Portal is vanaf het voorjaar van 2019 beschikbaar.

Marco van Vliet, Product Marketing Manager bij Sharp: “Deze nieuwe generatie multifunctionele kleurenprinters biedt meer integratie- en verbeterde workflow-mogelijkheden. Hiermee voldoen de MFP’s aan de eisen van moderne, technologie-gedreven werkomgevingen. We blijven ons richten op het produceren van hoogwaardige MFP’s die superieure productiviteit en gebruiksgemak bieden, zonder in te leveren op security.”

De volgende tien modellen zijn verkrijgbaar via Sharp en zijn partners:

 

Advanced Series:

MX-3071 – 30 ppm; vervangt de MX-3070V

MX-3571 – 35 ppm; vervangt de MX-3570V

MX-4071 – 40 ppm; vervangt de MX-4070V

MX-3061 – 30 ppm; vervangt de MX-3060V

MX-3561 – 35 ppm; vervangt de MX-3560V

MX-4061 – 40ppm; vervangt de MX-4060V

 

Essentials Series:

MX-2651 – 26 ppm; vervangt de MX-2630N

MX-3051 – 30 ppm; vervangt de MX-3050V

MX-3551 – 35 ppm; vervangt de MX-3550V

MX-4051 – 40 ppm; vervangt de MX-4050V

Sharp zal in mei 2019 nog vier modellen toevoegen aan de line-up. In de Advanced Series vervangen de MX-5071 en de MX-6071 de MX-5070V en de MX-6070V. In de Essentials Series vervangen de MX-5051 en de MX-6051 de MX-5050V en de MX-6050V.

Over Sharp Information Systems Europe

Sharp Electronics Benelux is de toonaangevende leverancier van Office Solutions in Nederland. Het biedt een uniek portfolio van bekroonde documentbeheer-, en display-oplossingen. Sharp’s toonaangevende MFP’s en uitgebreide productiesystemen vormen de kern van geïntegreerde toepassingen voor digitale transformatie. De display-oplossingen omvatten innovatieve videowanden, digital signage-displays en interactieve flatpanel-displays voor collaboratieve presentaties. Sharp’s missie is het ontwikkelen van nieuwe producten die individuele expressie ondersteunen. Het bedrijf creëert producten die het beste in jou naar boven halen. Ga voor meer informatie naar www.sharp.nl.

 

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter