Seminar: Professioneel Multichannel Document Management

Volledig digitaal en papierloos werken in één middag!

Hoe transformeert u optimaal van papier naar digitaal? In één middag in de Efteling doet u een paar mooie ideeën op voor professioneel documentmanagement voor uw bedrijf.

Een volledig digitaal en papiervrij kantoor: dat is de nabije toekomst. Niet vreemd, want overstappen van papier naar digitaal bespaart een hoop tijd, geld en papieren rompslomp. Het optimaliseert werkprocessen en maakt uw klanten en leveranciers blij. Want het zijn niet alleen (semi-)overheden die steeds vaker hun klantcommunicatie via verschillende kanalen willen aanleveren en ontvangen.

Seminar “Papier hier”: Professioneel Multichannel Document Management
Woensdag, 17 mei 2017
Van 14.30 – 21 uur
De Efteling, Kaatsheuvel

Maar: hoe transformeert u optimaal van papier naar digitaal? Als grote speler op digitaliseringsvlak praten wij dagelijks over de aanpak en mogelijkheden. En die kennis delen we graag. Daarom organiseren we op woensdag 17 mei het seminar “Papier hier” in de Efteling.

Innovatief denker en succesvol ondernemer Danny Mekić vertelt over de trends en behoeften van de markt. Dat vertalen wij naar digitaliseringsmogelijkheden voor uw processen. Zoals voor de verwerking van inkomende en uitgaande documenten.

In één middag doet u een paar mooie ideeën op voor professioneel documentmanagement voor uw bedrijf, terwijl uw partner en/of kinderen lekker van het park genieten. Geen zorgen: na afloop kunt u ook de Efteling in!

Lees verder

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter