SAP lanceert het SAP Cloud Trust Center

Publieke website die real-time informatie levert over de actuele werking van SAP-cloudoplossingen.

SAP lanceert het SAP Cloud Trust Center, een publieke website die real-time informatie levert over de actuele werking van de cloudoplossingen van SAP. Ook biedt de website zicht op de security- en privacystrategie van het concern. Met het openbaar maken van deze informatie wil SAP transparantie en een hoge leverstandaard promoten.

Momenteel toont de website data van drie cloudoplossingen. Het komende jaar zullen er meer volgen. Websitebezoekers hebben inzicht in geplande onderhoudsschema’s, vier weken aan historische data, real-time beschikbaarheid en informatie over security en dataprivacy. Hiermee kunnen zij goede, onderbouwde beslissingen nemen voor hun kritische bedrijfsprocessen. Klanten hebben de mogelijkheid gebruik te maken van SAP ONE Support Launchpad en krijgen toegang tot een gepersonaliseerd overzicht.

SAP Cloud Trust Center biedt de volgende functies:

  • Een transparant beeld van hoe SAP de security, cybersecurity en datacentersecurity voor cloudoplossingen aanpakt.
  • Duidelijke uitleg over hoe SAP met dataprivacy omgaat en hoe het concern de rechten van het individu beschermt.
  • Het bewijs dat er aan internationale standaarden wordt voldaan, zoals ISO, Britse standaarden en industriespecifieke en regionale certificaten. Ook geeft het platform uitleg over de verschillende controlerapporten van serviceorganisaties en hoe u die bij SAP opvraagt.
  • Eenvoudig te begrijpen overeenkomsten die kunnen dienen als opstap voor aanmelding tot het cloudportfolio van SAP. Het geeft daarnaast voorbeelden en relevante ‘quick facts’ die in begrijpelijke taal aan de huidige klant of prospect duidelijk maken hoe het proces werkt.
  • Antwoorden op algemene vragen over vertrouwensgerelateerde cloudonderwerpen zoals security, dataprotectie en privacy, en over afstemming met de SAP Integrated Business Planning (IPB)-oplossing, de SAP Cloud Platform Integration-dienst en SAP S/4HANA Cloud-software.

“In onze gesprekken met cloudklanten was transparantie het meest genoemde onderwerp. Zij verlangen naar real-time informatie over de beschikbaarheid en prestaties van de systemen die ze gebruiken”, zegt Michael Kleinemeier, lid van de raad van bestuur van SAP SE, SAP Digital Business Services en SAP. “Met de lancering van het SAP Cloud Trust Center bieden wij iedereen – van klanten tot het grote publiek – inzicht in het beheer van onze cloudomgeving. Zo blijven wij voortdurend aan hun vertrouwen in onze vaardigheden bouwen.”

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 345.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter