Samer Nefawa aangesteld als Business Development Manager bij Hyarchis

 

Amsterdam, 8 januari 2018 – Samer Nefawa (45) is per 1 december 2017 aangesteld als Business Development Manager bij Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. In deze functie focust Samer zich op de commerciële ontwikkeling van het Hyarchis Digital Business-platform. Hierbij zal hij zich primair richten op de financiële en juridische markten, zoals rechtsbijstandsverzekeraars, hypotheekverstrekkers en financieel adviseurs. Met ruim tien jaar ervaring in business development en sales vormt Samer een verrijking voor het huidige salesteam.

 

In de afgelopen jaren heeft Nefawa zich met name beziggehouden met sales en business development. Op deze vlakken heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Hij maakte onder andere onderdeel uit van het management-, business- en development-team bij ONESTEiN en bekleedde de functie van International Business Development Director bij BizzCloud. Hierdoor heeft Nefawa ruime ervaring zowel op nationaal als internationaal niveau.

 

Nefawa: “De bekendheid vergroten rondom het Digital Business platform heeft mijn primaire focus. Dit is een mooie disruptieve softwareoplossing waar veel bedrijven de vruchten van gaan plukken. Met veel positieve energie ben ik begonnen bij Hyarchis, mede omdat ik mij graag bezighoud met de laatste digitale ontwikkelingen. Hyarchis heeft mooie toekomstplannen die daarbij aansluiten. Het grootste deel van mijn carrière heb ik gewerkt voor scale-ups. Deze ervaring ga ik inzetten om de bekendheid van het Hyarchis Digital Business platform te vergroten.”

Marijke Vos, CCO van Hyarchis: “Ik ben verheugd dat Samer onderdeel uitmaakt van ons team. Met het werken aan de groei van het Digital Business platform, levert Samer ook een actieve bijdrage aan de verdere groei van Hyarchis. Zijn werkervaring en passie voor innovatie matchen goed met de groeistrategie van Hyarchis.”

Over Hyarchis:
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software-oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche. Meer informatie: www.hyarchis.com

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter