Samenwerking PCI Nederland en Ricoh Nederland voor Document Centers Zuid-Holland en Apeldoorn

PCI Nederland en Ricoh Nederland zijn een samenwerking aangegaan voor Document Centers Zuid-Holland en Apeldoorn. Beide Document Centers worden onderdeel van PCI Nederland, maar blijven onder eigen vlag opereren als Ricoh Document Center Apeldoorn en Ricoh Document Center Zuid-Holland.

PCI Nederland, al jaren gerenommeerd partner van Ricoh Nederland, biedt de klanten ook in deze regio’s kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op het gebied van document-, IT-, werkplek- en printoplossingen.

Samenwerking biedt veel voordelen

Voor de bestaande klanten van beide Document Centers is de overname goed nieuws, stelt Bas Kamphuis, CEO van PCI Nederland: “Deze klanten krijgen nu naast de vertrouwde producten en dienstverlening van Ricoh ook toegang tot extra PCI dienstverlening – zoals werkplekbeheer en IT dienstverlening – waardoor de keuze groter wordt en de dienstverlening alleen maar beter.”

De medewerkers van beide Document Centers worden ook onderdeel van PCI Nederland. “De specialisten van de Document Centers beschikken over veel ervaring, waar wij bij PCI dankbaar gebruik van zullen maken. Het bedrijf is zeer klantgericht en de medewerkers zijn goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en innovaties die relevant zijn voor onze klanten. Ik verwacht dan ook dat de medewerkers van de Document Centers zich snel thuis zullen voelen bij PCI Nederland.”

Ook Rob Baggerman, Commercieel Directeur van Ricoh Nederland, is erg blij met de samenwerking. “Wij hebben een landelijk netwerk van distributeurs die ons merk op lokaal niveau vertegenwoordigen bij klanten. Wij geloven in de kracht van een lokaal netwerk waarbij je de klant goed kent en dichtbij bent. Met PCI hebben wij een sterke kwalitatieve partner die voor onze klanten in de regio veel waarde kan toevoegen aan ons merk.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter