Samenwerking Information Builders en Plainwater

Met dit partnership versterken beide bedrijven hun mogelijkheden om effectieve BI-oplossingen op het gebied van integratie, integriteit en intelligentie aan klanten te leveren.

BI-consultancyorganisatie Plainwater en Information Builders, specialist in Business Intelligence (BI), analytics, data-integriteit en integratieoplossingen, starten een samenwerking. Met dit partnership versterken beide bedrijven hun mogelijkheden om effectieve BI-oplossingen op het gebied van integratie, integriteit en intelligentie aan klanten te leveren.

Plainwater is als consultancybedrijf actief op het gebied van BI, datawarehousing en integratie. Het bedrijf ziet in het partnership uitstekende mogelijkheden om BI-oplossingen te voorzien van eerlijke en realistische oplossingen, ongeacht het type datasource van een klant.

Tiemen van der Tuijn, partner bij Plainwater: “We zien bij steeds meer klanten een groeiende behoefte aan een compleet, betrouwbaar inzicht op basis van gecombineerde data uit alle onderdelen van de organisatie. Met het Information Builders-platform kunnen we onze klanten snel en gericht helpen. Dat is mogelijk zonder elke keer opnieuw alle onderdelen te hoeven bouwen of het complete systeemlandschap overhoop te halen. Zo stellen we klanten in staat de volgende stap in informatievolwassenheid te zetten. Door de modulaire opbouw van Information Builders kunnen we precies gebruiken wat we nodig hebben om data te visualiseren, te integreren en te beheren. Naast de inhoudelijke voordelen van het Information Builders-platform is van belang dat Plainwater qua instelling en cultuur enorm goed klikt met Information Builders.”

Martijn Möllmann, Senior Partner Manager EMEA bij Information Builders: “De toetreding van Plainwater aan het Information Builders Analytics Accelerator-programma verbreedt onze mogelijkheden om onze oplossingen te leveren aan een scala van nieuwe klanten. Zij beschikken daarmee over een krachtig kader om optimaal te profiteren van hun informatie-investeringen. Elk bedrijf, ongeacht zijn omvang, moet in staat zijn bestaande data-assets te analyseren, zodat het beter geïnformeerde beslissingen kan nemen. Ons partnerschap stelt de klanten van Plainwater in staat om precies dat te doen, waardoor ze processen kunnen verbeteren en meer zakelijke waarde kunnen leveren.”

Over Plainwater

Effectieve stuurinformatie ontstaat uit het combineren van bronnen. Plainwater realiseert met Business Intelligence-oplossingen één duidelijke informatie-waarheid uit de verschillende datastromen. Hiermee is het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn. Plainwater helpt organisaties met advies en realisatie rondom architectuur, datawarehousing, datakwaliteit, data-integratie, analyse, rapportages en dashboards. Het gebruikt hier onder andere het Information Builders platform. IT is daarbij geen oplossing voor de complexiteit, maar een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Zo creëert Plainwater heldere inzichten en herkenbare cijfers.

Over Information Builders

Information Builders helpt organisaties bij het omzetten van data in zakelijke waarde. Onze softwareoplossingen voor Business Intelligence and Analytics, integratie en data-integriteit staan garant voor betere besluiten, sterkere klantenrelaties en een duurzame groei. Onze toewijding aan het succes van de klant is ongeëvenaard in de branche. Dat is waarom tienduizenden toonaangevende organisaties vertrouwen op Information Builders als hun gewaardeerde partner. Information Builders, dat in 1975 is opgericht, heeft naast het hoofdkantoor in New York een aantal vestigingen over de gehele wereld en is nog altijd een van de grootste, onafhankelijke, private ondernemingen in de branche.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter