Ricoh presenteert de voordelen van de digitale werkplek op ISE 201

 

‘s-Hertogenbosch, 28 januari 2019 – Ricoh introduceert tijdens ISE haar meest omvangrijke reeks innovaties tot nu toe, ontwikkeld om samenwerking en productiviteit op de werkvloer te verbeteren. ISE, ‘s werelds grootste beurs voor audiovisuele-systeemintegratie, vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 8 februari in de RAI Amsterdam.

Ricoh presenteert verschillende technologieën tijdens het evenement: slimme vergaderruimten, video- en samenwerkingstechnologie, digitale bewegwijzering en oplossingen voor werkplekbeheer. Bezoekers van de Ricoh stand behoren tot de eersten die Ricoh’s innovatieve Smart Meeting Assistants mogen proberen. Daarnaast licht Ricoh de voordelen van een digitale werkplek uit en wordt getoond hoe bedrijven door het aanbod communicatiediensten efficiënter en effectiever kunnen samenwerken.

Spreek met de experts
Op de stand worden productdemonstraties gegeven door experts van Ricoh en wordt besproken hoe bedrijven flexibeler en innovatiever kunnen werken.

Wouter Aarts, Product Marketeer, Ricoh Nederland, zegt: “De groeiende vraag naar innovatieve werkplekken om flexibiliteit, samenwerking en productiviteit te verbeteren, neemt in dit digitale tijdperk nog meer toe. Door de digitalisering en de toenemende behoefte aan geavanceerde technologie op de werkvloer wordt flexibiliteit niet meer alleen gezien als een mindset, maar ook als het vermogen om snel te kunnen schakelen. Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Ricoh, blijkt dat 86 procent van de leidinggevenden focust op het verbeteren van de flexibiliteit. We kijken ernaar uit deze dialoog voort te zetten tijdens ISE en de slimme technologie te laten zien om digitale werkplekken te realiseren.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter