Ricoh Nederland gaat samenwerken met DocDigit

Ricoh en DocDigit bundelen hun krachten en ervaring op het gebied van outsourcing services rondom het digitaliseren van documentprocessen. De totaaloplossing die hiermee geboden wordt, draagt bij aan betere digitale documentprocessen.

“De hoeveelheid informatie die iedere dag beschikbaar komt, neemt nog steeds sterk toe. We zien bij organisaties dan ook een grote behoefte om documentprocessen steeds slimmer en efficiënter in te richten”, zegt Herman Keijsers, Director IT & Outsourcing Services bij Ricoh Nederland (zie foto). “We ontzorgen onze klanten met het digitaliseren van documenten en informatie, zoals facturen, dossiers, formulieren, post en enquêtes. Door de samenwerking met DocDigit breiden we onze dienstverlening op dit vlak verder uit, en kunnen we data nog sneller digitaliseren en integreren in de processen van de klant.”

Data-entry

Alex Boonen, Directeur bij DocDigit, is van mening dat Ricoh organisaties een totaaloplossing biedt voor de verwerking en digitalisering van onder andere declaraties, facturen en vele andere documenten. “DocDigit biedt hierop een toevoeging in de vorm van data-entry in een systeem dat aansluit op ieder gewenst proces van de klant. Zo kunnen klanten hun data op een efficiënte manier digitaliseren.”

Door deze samenwerking zet Ricoh een volgende stap in het uitbouwen van zijn positie als IT-dienstverlener. Diensten als IT-werkplekbeheer, outsourcing services en communication services worden een steeds groter en belangrijker onderdeel van het portfolio.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter