Provincie Noord-Holland besteedt mediaservices en printbeheer uit

Provincie Noord-Holland heeft na een openbare aanbesteding besloten de repro en mediaproductie toe te vertrouwen aan Xerox. Bij de uitvraag is sterk rekening gehouden met het ontzorgen van medewerkers, het verhogen van in-house productie en het creëren van een toekomstbestendige oplossing.

Het volledige printbeheer, van documentcreatie tot scanning en printing, zowel centraal als decentraal, ligt nu in handen van Xerox. De provincie is hierdoor in staat haar dienstverlening uit te breiden en verder te professionaliseren.

Nieuwe drukwerkmogelijkheden

Door de repro en mediaproductie onder te brengen bij Xerox kan de provincie de creatiemogelijkheden (dtp) uitbreiden en digitale verzoeken inwilligen. De dienstverlening gaat dan ook verder onder de naam Mediaservices. Er is een team van Xerox-professionals aangenomen, met expertise op het gebied van vormgeving, huisstijlbewaking, ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook kennis van nieuwe digitale en online oplossingen. Daarnaast zijn er twee digitale kleurenprinters, de Xerox Versant 80, geïnstalleerd.

Naast de Mediaservices heeft Xerox 54 multifunctionele printers (mfp’s) geplaatst. De nieuwe mfp’s worden beheerd door Xerox fleet management. Aan de hand van een dialoogscherm worden medewerkers begeleid en geadviseerd.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter