Prijs voor i-talamo

In de verkiezing van de Digital Content Management Awards (DCM Awards) is i-talamo met zijn toepassing bij Rechtswinkel ’s-Hertogenbosch in de categorie dossiermanagement/zaakgericht werken/casemanagement winnaar geworden bij het publiek. Maar liefst 43% van de publiekstemmen ging in deze categorie naar i-talamo. Bij de vakjury kwam i-talamo tot de 2e plaats. Een bijzonder eervolle erkenning van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van i-talamo als online dossier management platform.

De bekendmaking van de winnaars vond plaats in kasteel De Schaffelaar in Barneveld onder het toeziend oog van een honderdtal aanwezigen, waaronder ook alle andere genomineerden. In de categorie dossiermanagement/zaakgericht werken/casemanagement was i-talamo genomineerd met de toepassing bij Rechtswinkel ’s-Hertogenbosch. Bart Stelder, directeur i-talamo: ‘We zijn trots op de waardering en tegelijk verrast. Natuurlijk weten we wat i-talamo kan en doet voor onze klanten, maar er stonden in deze categorie stuk voor stuk sterke applicaties die wellicht meer tot de verbeelding spreken. Des te mooier is het dan dat we, zeker bij het publiek, deze waardering krijgen. Het geeft aan dat we op de goede weg zijn.’

Voorzitter van de jury van de DCM Awards, John de Waard: ‘Deze applicatie is een mooi voorbeeld van een maatschappelijk goed initiatief, ondersteund met heldere en direct bruikbare technologie in een omgeving met frequent veranderende gebruikers.’

Marc Verspeek, directeur i-talamo: “Het gebruik van i-talamo is gebaseerd op het vertrouwelijk, flexibel, online delen van informatie en het projectmatig (samen)werken en dossier-/zaakgericht werken. Allemaal zaken die naadloos bij een organisatie als Rechtswinkel ’s-Hertogenbosch passen. Wat voor de medewerkers daar een belangrijk aspect binnen i-talamo is, naast het delen van informatie, is dat alle processen en deadlines worden bewaakt. Daarmee kunnen ze precies volgen wie waaraan werkt, wat heeft aangepast of aangevuld en waar het proces zich bevindt. De medewerkers wisselen nogal eens. Dan moest een andere student alles bij elkaar zoeken om zich te kunnen inlezen. Nu staat het hele dossier online bij elkaar. Het is altijd snel terug te vinden voor de bevoegde medewerker op de gegevens van de klant en/of het rechtsgebied waarop het betrekking heeft.”

Verspreek vervolgt: “i-talamo scheelt ze veel tijd, energie, papier, miscommunicatie en verbetert dus de kwaliteit van het werk. Ze kunnen meer tijd besteden aan het échte juridische werk en dat is in het belang van de cliënten van Rechtswinkel ‘s-Hertogenbosch. i-talamo maakt online dossier management met daaraan gekoppeld degelijke workflow functionaliteit bereikbaar, betaalbaar, begrijpelijk en bruikbaar. Ook als het minder geoefende gebruikers zijn.”

Over Stelder Verspeek Software

Stelder Verspeek software is de ontwikkelaar van i-talamo; hét platform voor samenwerken 3.0. i-talamo is gebaseerd op het vertrouwelijk, flexibel, online delen van informatie en het projectmatig werken en dossier-/zaakgericht werken. Met i-talamo zijn gebruikers niet langer afhankelijk van plaats of tijd om hun werk goed te kunnen doen. Alle processen worden gemonitord, de voortgang van opgestarte cases bewaakt, veiligheid en vertrouwelijkheid van informatie gegarandeerd. i-talamo is flexibel in te richten voor meer gebruikers en eventueel gastgebruikers die (tijdelijk) aan een project moeten meewerken.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter