Parnassia rust medewerkers uit met BlackBerry

BlackBerry Limited, wereldwijd softwareleider in het beveiligen, verbinden en mobiliseren van organisaties, kondigt vandaag aan dat de Parnassia Groep, specialist in geestelijke gezondheidszorg, de productiviteit van zijn mobiele medewerkers naar een hoger niveau heeft getild met BlackBerry-software.

De Parnassia Groep zet de Collaboration Edition van de BlackBerry Enterprise Mobility Suites in om veilig mobiel werken voor meer dan 4.000 medewerkers mogelijk te maken op een toestel naar keuze.

Verhoging productiviteit

Door medewerkers te voorzien van flexibele en beveiligde mobiele toegang tot applicaties zoals e-mail, contacten, kalender, HR-systemen en intranet, zorgt de Parnassia Groep ervoor dat de productiviteit wordt verhoogd. Binnen afzienbare tijd zullen medewerkers ook beveiligde mobiele toegang krijgen tot patiëntendossiers, waarmee de productiviteit naar een nog hoger niveau getild wordt. Daarnaast worden wet- en regelgeving in acht genomen en verbetert de dienstverlener gezondheidszorg naar de eindgebruiker toe.

Met de Collaboration Edition kunnen medewerkers die directe zorg leveren aan patiënten ervoor zorgen dat de patiëntgegevens confidentieel blijven, belgegevens beveiligd zijn en kunnen ze direct documenten openen en rapporten registreren vanaf hun mobiele toestel – ongeacht het model of besturingssysteem. Dit verhoogt het tevredenheidsniveau van medewerkers en patiënten bij de verzorgingscentra en verpleeghuizen van de Parnassia Groep.

Veilig mobiel platform

“Het is voor ons uitermate belangrijk om te voldoen aan lokale regelgeving zoals het onmiddellijk rapporteren van incidenten, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de NEN 7510 richtlijnen, die de bescherming van gevoelige persoonsdata waarborgen”, aldus Fred Hoekstra, Directeur ICT bij de Parnassia Groep. “Daarom hadden we een veilig mobiel platform nodig dat voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden in de markt om bedrijfsdata op mobiele toestellen te beheren, omdat we werken met zeer gevoelige bedrijfs- en patiëntgegevens. Aangezien BlackBerry marktleider is in beveiligde mobiele oplossingen, was de keuze voor BlackBerry snel gemaakt. We besloten een negentig dagen test te doen en definieerde een lijst van succescriteria. Met behulp van BlackBerry’s Professional Services-afdeling hebben we in recordtijd een infrastructuur gebouwd en we zijn nu bezig met de uitrol van BlackBerry-software binnen de gehele organisatie.”

Gebruiksvriendelijke crossplatform-oplossing

“Parnassia Groep was op zoek naar een gebruiksvriendelijke crossplatform-oplossing die de medewerkers beveiligt, verbindt en mobiliseert en tegelijkertijd past bij de regelgeving, maar die ook snelle app-ontwikkeling mogelijk maakt”, zegt Florian Bienvenu, Senior Vice President EMEA bij BlackBerry. “Maatwerkapplicaties veranderen in sneltreinvaart de huidige zakelijke processen, omdat ze het mogelijk maken voor zorgprofessionals om efficiënter en effectiever te werken. Met behulp van BlackBerry-software kan de Parnassia Groep ISV-apps gebruiken en zeer snel zelf veilige maatwerk-apps ontwikkelen. Dit resulteert in geoptimaliseerde zakelijke processen en biedt de Parnassia Groep meer flexibiliteit om te evolueren in een toekomstbestendige organisatie.”

BlackBerry-software beveiligt de Enterprise of Things om mensen, toestellen, processen en systemen te verbinden. Parnassia Groep is één van de vele Enterprise-klanten die vertrouwt op BlackBerry’s uitgebreide software-portfolio van multi-OS-oplossingen en diensten om zijn organisatie veilig en productief te houden.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter