OKI op FESPA 2018

Berlijn vormt het decor van ALIVE WITH COLOUR als OKI Europe haar portfolio Graphic Arts printers presenteert op de FESPA 2018, van 15-18 mei, met een speciale preview van een innovatieve nieuwe aanwinst voor de geavanceerde productlijn.

Egham, 11 april 2018 – OKI Europe Ltd zal als Gold Sponsor op de FESPA 2018 omzetverhogende oplossingen presenteren voor bedrijven in de grafische sector, van retailers tot signmakers en nog veel meer. Van OKI’s baanbrekende digitale LED-technologie tot grootformaat-inkjetapparatuur, OKI Europe toont een reeks veelzijdige en bekroonde producten voor binnen- en buitentoepassingen, van de kleinste labels en prijskaartjes tot banners voor zowel binnen als buiten, behang, car wrapping en grote, uiterst duurzame billboards.

Op stand 3.1- A22 presenteert OKI Europe technologieën die de markt zullen opschudden, waaronder het recentelijk gelanceerde Pro9000-serie envelop-printsysteem waarmee enveloppen ook in kleine oplages kostenefficiënt zijn af te drukken. Naast de complete reeks innovaties die de omzet van ieder bedrijf, van groot tot klein, in de grafische markt kunnen verhogen, geeft OKI een spannende preview van een innovatieve nieuwe aanwinst voor haar professionele printportfolio.

De winstgevendheid voor printbedrijven vergroten is een speerpunt voor OKI Europe op dit belangrijke branche-evenement. Vertegenwoordigers van OKI Europe laten zien hoe OKI’s unieke portfolio van innovatieve printers hogere winsten en meer creativiteit mogelijk maakt in de grafische markt.

Bezoekers van OKI Europe’s opvallende stand kunnen ook zelf de unieke technologische innovaties en toepassingen ervaren, met als hoogtepunt OKI’s baanbrekende 5-kleuren, witte toner en neon-oplossingen dankzij een combinatie van digitale LED-technieken en bekroonde witte toner/5-kleuren (CMYK+1) technologie. Bovendien is OKI’s beroemde reeks ColorPainter grootformaatprinters in actie te zien, waaronder de ColorPainter E-64s die grootformaat printen toegankelijk maakt voor een breder publiek en de bekroonde ColorPainter M-64s om ongekend snel hoogwaardige en ongeëvenaarde grafische afdrukken te maken voor binnen- en buitentoepassingen.

Deze snelle, betaalbare oplossingen leveren prestaties die in het verleden alleen met dure productieapparatuur te realiseren waren. Dit brengt creatieve en commerciële mogelijkheden binnen het bereik van bedrijven die voorheen niet over deze apparatuur konden beschikken.

Het is nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest om ingewikkelde ontwerpen op vrijwel elk soort materiaal in talloze formaten te printen. Ondernemingen kunnen de gewenste printresultaten met een aantrekkelijke winstmarge behalen, of ze nu visitekaartjes, modieuze kleding, bewegwijzering voor binnen of billboards voor buiten printen.

“We zijn blij dat we onze jaarlijkse aanwezigheid op de FESPA als Gold Partner kunnen voortzetten. Dit jaar is de stand van OKI Europe ALIVE WITH COLOUR, een bron van inspiratie voor allerlei printbedrijven om nieuwe omzetmogelijkheden te ontdekken. Vooral de preview van de innovatieve nieuwe aanwinst voor ons professioneel printportfolio zien we vol spanning tegemoet en ook tonen we de geavanceerde mogelijkheden van ons Pro9000-serie envelop-printsysteem”, aldus Pamela Ghosal, directeur Marketing Communications van OKI Europe Ltd.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter