OKI op FESPA 2018

Berlijn vormt het decor van ALIVE WITH COLOUR als OKI Europe haar portfolio Graphic Arts printers presenteert op de FESPA 2018, van 15-18 mei, met een speciale preview van een innovatieve nieuwe aanwinst voor de geavanceerde productlijn.

Egham, 11 april 2018 - OKI Europe Ltd zal als Gold Sponsor op de FESPA 2018 omzetverhogende oplossingen presenteren voor bedrijven in de grafische sector, van retailers tot signmakers en nog veel meer. Van OKI’s baanbrekende digitale LED-technologie tot grootformaat-inkjetapparatuur, OKI Europe toont een reeks veelzijdige en bekroonde producten voor binnen- en buitentoepassingen, van de kleinste labels en prijskaartjes tot banners voor zowel binnen als buiten, behang, car wrapping en grote, uiterst duurzame billboards.

Op stand 3.1- A22 presenteert OKI Europe technologieën die de markt zullen opschudden, waaronder het recentelijk gelanceerde Pro9000-serie envelop-printsysteem waarmee enve...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Anderen lazen ook