Objectif Lune roept Xtandit uit tot Strategic Alliance Partner 2015

Tijdens het vijftienjarig jubileum en de kennissessie afgelopen 5 april in Zoetermeer, heeft Objectif Lune de Strategic Alliance Partner Award uitgereikt aan Xtandit. Xtandit mocht de prijs in ontvangst nemen voor het aansluiten van de meeste klanten op het nieuwe technologieplatform OL Connect voor CCM met PlanetPress Connect.

Met de WYSIWYG-interfaces van de innovatieve software kan gepersonaliseerde communicatie gecreëerd worden op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Het wordt vervolgens automatisch verzonden, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke designer ontwerpmodule hoeft een document maar één keer gemaakt te worden. De communicatie-indeling wordt daarna automatisch aangepast aan het medium. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail en van webportaal naar apparaten als smartphone en tablet met een responsive presentatie op het scherm.

Customer Communication Management

Ronald Helmerhorst, General Manager Benelux bij Objectif Lune: “Het OL Connect-platform is nu vijftien maanden leverbaar. Xtandit heeft zich de nieuwe technologie OL Connect in zeer korte tijd eigen gemaakt. Vervolgens heeft Xtandit de software succesvol ingezet bij haar relaties in diverse branches voor verschillende geautomatiseerde Customer Communication Management-toepassingen.”

“Onder het motto ‘neem uw formulieren mee, niet het papier’, is ook de mobiele CaptureOnTheGo omarmd door servicebedrijven voor een digitale servicebon op de smartphone of tablet. Door gebruik te maken van krachtige grafische interfaces wordt het toepassen en bewaken van de huisstijl op alle documenten zeer eenvoudig. Documentcreatie is niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed ingezet worden voor print, e-mail (HTML&PDF), webportaal en tablet met één enkele template.”

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur van Xtandit, ziet deze award als een bevestiging van het feit dat zij de technologie op een juiste wijze in de markt zetten. “Deze erkenning bevestigt onze langetermijnvisie om onze klanten met document- en workflowoplossingen te ondersteunen. Wij zijn nu negen jaar op rij succesvol met de softwareoplossingen van Objectif Lune.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter