Nuance introduceert NL-versie van Dragon Professional Individual

Nuance Communications kondigt de lancering aan van de Nederlandstalige versie van Dragon Professional Individual, een nieuwe versie van zijn spraakherkenningsoplossing voor pc-gebruikers. Deze desktopoplossing maakt het mogelijk om documenten, aantekeningen en rapporten te dicteren en te laten uitschrijven.

De aanpasbare gebruikersinterface optimaliseert de productiviteit van gebruikers bij het uitvoeren van hun activiteiten. Dragon Professional Individual biedt geavanceerde mogelijkheden voor het aanpassen van woorden, het automatiseren van terugkerende taken en het maken van zogenoemdeAutoTexts om veelgebruikte tekst automatisch in te voegen. Zo maakt de software het gemakkelijk om met je stem documenten, spreadsheets, presentaties of e-mails te dicteren, te bewerken en op te maken, formulieren in te vullen of gewoonweg de fysieke belasting van het typen te beperken.

Eind aan papierwerk

Van de juridische wereld tot de wereld van de openbare veiligheid, het maatschappelijk werk en het onderwijs: in allerlei sectoren worden tal van bedrijven, organisaties en professionals geconfronteerd met belangrijke, maar tijdrovende documentatie- en rapportagevereisten. Die leiden maar al te vaak tot achterstand in papierwerk, gemiste rapportagedeadlines of het niet naleven van de eisen.

Efficiency

Daar komt nog bij dat inefficiënte documenteerprocessen ervoor kunnen zorgen dat professionals te veel tijd moeten besteden aan typen en te weinig tijd overhouden voor hun cliënten en kernactiviteiten. Dat staat groei en rentabiliteit in de weg. Dragon Professional Individual helpt gebruikers om die uitdagingen het hoofd te bieden.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter