Nieuwe technologie van Xerox voor transformatie werkplek

ConnectKey verandert randapparatuur in verbonden werkplekassistenten

Xerox is als organisatie gericht op het innoveren van de manier waarop men werkt en leidt een nieuwe revolutie op het gebied van werkplekken met de introductie van 29 ConnectKey® printers en multifunctionele printers. Deze apparaten hebben simpele en veilige on-the-go applicaties, cloud connectiviteit en toegang tot functies en apps die de productiviteit bevorderen.

Het nieuwe ConnectKey-portfolio transformeert traditionele printers in slimme en verbonden werkplekassistenten die de veranderende behoeften van bedrijven weerspiegelen. Het nieuwe printen, kopiëren en faxen bestaat uit gepersonaliseerde werkprocessen, met één druk op de knop toegang tot de cloud en meerdere beveiligingsfuncties.

De serie producten bevat verschillende maten, snelheden en mogelijkheden om aan de behoefte van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen te voldoen met een consistente gebruikerservaring voor het hele portfolio.

Voor kleine werkgroepen en teams

De nieuwe producten zullen vallen onder de Xerox VersaLink® en Xerox AltaLink®-serie. De VersaLink-apparaten zijn ontworpen voor kleine werkgroepen en teams die verspreid in de organisatie zitten. De serie bestaat uit 19 printers en multifunctionele printers (MFP’s). De AltaLink-serie bestaat uit 10 MFP’s die ontworpen zijn voor grote werkgroepen of voor een grotere printvolumebehoefte. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Gestroomlijnde zakelijke processen – Ingebouwde apps van de Xerox App Gallery, kant-en-klaar of ontworpen door channel partners, helpen organisaties werkprocessen te creëren die passen bij hun specifieke activiteiten. Met behulp van digitale workflows kunnen bijvoorbeeld het invoeren van patiëntendossiers, contractmanagement van onroerend goed en retail facturatie gestroomlijnd worden met minder en snellere stappen.
  • Toonaangevende intuïtieve gebruikerservaring – Xerox jarenlange onderzoek op dit gebied resulteert in een soortgelijke, individueel aanpasbare gebruikersinterface voor alle 29 producten. Deze interface is uniek voor de Xerox werkplekoplossingen en de gebruikerservaring verandert hierdoor met je mee. Het tablet-achtige touchscreen kan gepersonaliseerd worden voor verschillende werkomgevingen of individuele gebruikers.
  • Klaar voor Mobiel en Cloud – Informatie stroomt gemakkelijk van het apparaat naar opslagplaatsen in de cloud zoals Dropbox, Office 365 of Google Drive. Medewerkers die mobiel werken kunnen draadloos printen vanaf elk apparaat.
  • Totale beveiliging voor zowel de apparatuur als je informatie – ConnectKey technologie garandeert uitgebreide beveiliging voor systeemcomponenten en kwetsbare punten. Het biedt bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot de apparatuur, houdt vertrouwelijke communicatie en informatie veilig met versleuteling en data overschrijving, controleert toegangspogingen en beschermt het apparaat en de gegevens tegen kwade bedoelingen.

Door de samenwerking met marktleiders biedt de ConnectKey-apparatuur extra beveiliging, die ervoor zorgt dat ze gemonitord en vertrouwd worden in zelfs de meest beveiligde omgevingen. De AltaLink MFP’s hebben een extra beschermingslaag van McAfee. De 29 AltaLink en VersaLink apparaten zijn in het tweede kwartaal wereldwijd beschikbaar.

Over Xerox

Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter