Nieuwe serie compacte scanners van Panasonic voor de zakelijke markt

Ook geschikt voor het scannen van paspoorten

Panasonic lanceert een nieuwe serie compacte scanners voor zakelijke toepassingen. Met de scanners, die vooral bedoeld zijn voor kantoren, banken, medische centra en horeca, is het mogelijk om een volledig digitale scanworkflow in te richten. De beide modellen uit de serie, de KV-S1037 en de KV-S107X, kunnen scannen met een snelheid van maximaal 30ppm/60ipm bij 300dpi in kleur. Uniek voor deze scannerklasse is dat de KV-S1037 paspoorten kan scannen en documenten kan verwerken met een gewicht tussen de 20 en 413 g/m2.

Dankzij hun compacte design nemen de nieuwe scanners weinig plaats in, maar dat gaat niet ten koste van de prestaties. De KV-S1037-serie heeft een snelle uitvoer en automatische documentinvoer (ADF) met een capaciteit van 50 vellen per minuut. Beide modellen hebben een USB3.0-poort voor een snelle en gebruiksvriendelijke connectiviteit. De KV-S1037X beschikt ook over geïntegreerd Gigabit Ethernet en wifi, zodat de scanner draadloos verbonden kan worden met andere apparaten.

Shinta Muya, Marketing Manager voor Communication Solutions bij Panasonic: “Aangezien er nu met één druk op de knop gescand kan worden, is het gebruiksgemak van onze scanners verder verbeterd. Gebruikers hoeven slechts op een van de drie presetknoppen te drukken om documenten te scannen en naar zelfgedefinieerde bestemmingen te verzenden. Met de nieuwe ADF-functie is handmatig scannen bovendien veel eenvoudiger geworden. De gebruiker hoeft het document alleen maar in de ADF te plaatsen, waarna het automatisch gescand wordt.”

De nieuwe KV-S1037-scanner van Panasonic is nu leverbaar; de KV-S1037X begin 2018.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter