Nieuwe Panasonic netwerkscanners voor bedrijfsomgevingen

Panasonic lanceert vandaag een nieuwe serie netwerkscanners onder de naam KV-S10Y. De nieuwe lijn speelt in op de behoefte aan technologie die digitaal werken ondersteunt. De scanners zijn ideaal voor zowel het MKB als voor grotere bedrijfsomgevingen, banken en financiële instellingen, artsenpraktijken en hotels. Ze beschikken over drie ‘push-scanmodi’, waardoor ze gebruikt kunnen worden met of zonder een pc- of USB-aansluiting. De netwerkscanners kunnen dankzij een preset-scanfunctie rechtstreeks scannen naar een FTP-server, SMB-map of e-mail.

De nieuwe lijn netwerkscanners bestaat op dit moment uit twee modellen. De KV-S1058Y scant met 65ppm/130ipm en de KV-S1028Y met 45ppm/90ipm; daarmee zijn deze twee modellen de snelste van alle Panasonic-scanners in deze categorie. Ze bieden dezelfde hoge scansnelheid bij 200 en 300 dpi en bij documenten in zwart-wit of kleur. Beide scanners zijn ook uitgerust met een automatische documentdoorvoer met grote capaciteit. Daardoor zijn ze ideaal voor het scannen van grote hoeveelheden dubbelzijdige documenten en kunnen ze een papiercapaciteit aan van maar liefst 100 originelen (80g/m2).

Om onderbrekingen tijdens het scannen tot een minimum te beperken, is de KV-S10Y-serie voorzien van intelligente detectie van dubbele invoer. Deze feature zorgt dat de positie en lengte van etiketten, bonnen en foto’s in het geheugen worden opgeslagen waardoor de detectie van dubbele invoer voor documenten met hetzelfde formaat automatisch wordt uitgeschakeld.

“De manier van werken in bedrijfsomgevingen verandert voortdurend, en de technologie moet deze evoluties volgen,” zegt Shinta Muya, Panasonic Marketing Manager voor Communication Solutions. “Met onze nieuwe netwerkscanners spelen wij in op de nieuwe manieren van werken. De scanners kunnen rechtstreeks samenwerken met de bedrijfssystemen van Panasonic en leveren de hoge prestaties die klanten van onze oplossingen verwachten. Ze kunnen daardoor een voortrekkersrol vervullen bij de transitie naar digitaal werken.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter