nieuwe frankeermachines

Neopost en partner Sandd lanceren de iX Series, een serie frankeermachines voor bedrijven van elke omvang, in Nederland

Nieuw assortiment maakt 46% besparing op frankeerkosten voor bedrijven mogelijk.

Nederland, 2 mei 2018 – Neopost, marktleider in communicatie-oplossingen, en postbedrijf Sandd maken vandaag de lancering van de iX Series in Nederland bekend – een serie frankeermachines die bedrijven in staat stelt hun uitgaande post efficiënt te beheren. De serie, eerder succesvol gelanceerd in Australië, Zweden en België, komt naast de IS serie en is beschikbaar voor klanten die dagelijkse post en bulk mailings verzenden via het bezorgnetwerk van Sandd. De serie bestaat uit drie eenvoudig te bedienen frankeermachines met hoge verwerkingscapaciteiten en tal van kenmerken voor de verwerking van de uitgaande post van zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. De hoge verwerkingscapaciteit en automatisering besparen de gebruikers tijd bij de verwerking van uitgaande post. De verwerkingscapaciteit van de iX Series varieert van 45 tot 150 brieven per minuut. De frankeermachine maakt ook een royaal aantal vooraf ingestelde configuraties mogelijk, wat tijdbesparing oplevert bij de verwerking van standaardpost. Om bedrijven te helpen bij het traceren van hun frankeerkosten naar project of afdeling, kunnen de machines kosten toewijzen aan specifieke accounts.

“Wij zijn verheugd dat we de iX Series in partnerschap met Sandd naar Nederland kunnen brengen,” aldus Duncan Groom, Managing Director Europe West bij Neopost. “Met deze nieuwste serie frankeermachines kunnen bedrijven hun post via Sandd versturen en zo tot 46% besparen op frankeerkosten. Klanten kunnen vanaf nu brieven frankeren vanaf slechts €0,45 en de machine kan ook worden gebruikt voor het frankeren van pakketjes voor bezorging door DPD. Volgens Neopost is dit een zeer aantrekkelijke oplossing voor bedrijven die niet als eis hebben dat hun uitgaande post de volgende dag bezorgd moet worden”

De iX Series kan postbatches van uiteenlopende omvang, gewicht en formaat, zodat bedrijven een breed scala aan verschillende soorten post kan verwerken. Dankzij de heldere, duidelijke en grote schermen kunnen taken efficiënt uitgevoerd worden.

“Neopost loopt voorop met technologie voor postverwerking en we zijn daarom heel blij dat we konden samenwerken bij de lancering van de innovatieve iX Series in deze regio,” zei Rob Brakenhoff, CEO van Sandd. “Fysieke post speelt nog steeds een vitale rol bij het bereiken van de klant en bedrijven hebben middelen nodig om deze op een doeltreffende manier in de brievenbus te krijgen. Gepersonaliseerde correspondentie roept een emotionele reactie op en de iX Series geeft bedrijven van elke omvang en alle soorten post de mogelijkheid om hun klanten zonder enige moeite te bereiken.”

Het assortiment iX Series omvat de:

  iX-3 Series: met een hoge verwerkingscapaciteit van 45 brieven per minuut (bpm) is deze machine

ideaal voor kleine bedrijven. Voor een eenvoudige tracering van de frankeerkosten heeft de machine een hoog aantal standaardaccounts (30) en een geïntegreerd weegplatform – ideaal voor de verzending van kleine en middelgrote pakketten. Voor de verwerking van grotere stukken kan een externe weegschaal worden aangesloten, waardoor de capaciteit wordt verhoogd tot 35 kg.

  iX-5 Series (versies voor handmatige toevoer [HF] en automatische toevoer [AF]): de 5-Series hebben eIn kleurenscherm met achtergrondverlichting en een extern weegplatform met een capaciteit tot 35 kg. De machine is geschikt voor middelgrote bedrijven met een snelle verwerking van 70 bpm voor de HF-versie en 110 bpm voor de AF-versie en een royaal aantal van 35 standaardaccounts.

  iX-7 Series: met 70 standaardaccounts is de 7-Series geschikt voor grotere bedrijven dankzij de automatische geavanceerde toevoer die een snelle verwerking van 150 bpm ondersteunt (voor dynamisch wegen ligt de snelheid op 90 bpm). Het kleurenscherm met dubbele resolutie maakt het lezen van de duidelijke instructies gemakkelijk, terwijl het externe weegplatform gebruikt kan worden voor stukken tot 35 kg.

Het nieuwe, milieuvriendelijke assortiment draagt het Energy Star label voor energie-efficiëntie en het eco-label voor herbruikbaarheid en energieverbruik.

 

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter