Nieuwe dienst voor AVG-proof digitaal ondertekening van documenten

IntraData introduceert Krabbl-portal

signature

Het papiervrij digitaal ondertekenen van documenten kan voortaan snel, veilig en gemakkelijk met Krabbl. Via het Krabbl-aanbiedportaal –  een nieuwe dienst van IntraData (onderdeel van de Solipsisgroep) – zijn documenten eenvoudig digitaal te uploaden en te verzenden. Zodra alle handtekeningen zijn gezet, ontvangen de afzender en de ondertekenaar(s) de getekende documenten digitaal retour.

“De Krabbl-dienst is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf waarmee ook dit segment eenvoudig gebruik kan maken van de voordelen van het digitaal ondertekenen van documenten”, stelt Simon Kornblum, commercieel manager bij IntraData. Na het uploaden van de documenten via het Krabbl aanbiedportaal wordt het e-mailadres en het 06-nummer van de begunstigde ingevoerd. Door vervolgens op verzenden te drukken, regelt Krabbl de rest. Zodra alle handtekeningen zijn gezet, ontvangt de afzender de getekende document(en) retour. Voordeel: snel, papiervrij, veilig en plaats- en tijdonafhankelijkheid. Ook hierin speelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, verplicht per 25 mei 2018) een belangrijke rol. “Er moet nauwlettender dan ooit worden omgegaan met gevoelige persoonsgegevens. Krabbl biedt een snelle en veilige afhandeling, die goedkoper, rechtsgeldig en papiervrij verloopt”, aldus Jacco van den Berg, marketing- en salesmanager bij de Solipsisgroep.

Geschikt voor alle branches

Krabbl is geschikt voor iedereen die documenten verstuurt, die voorzien dienen te worden van een handtekening. Branches waarin dit al veelvuldig wordt toegepast zijn onder andere de HR-, flex- en uitzendbranche en de woningmarkt.

  • HR-professionals: alle documenten die behoren bij een arbeidsrelatie, zoals arbeidscontracten, studieovereenkomsten en alle overige arbeid gerelateerde documenten die rechtsgeldige ondertekening behoeven.
  • Flex-professionals: alle documenten die  behoren bij  een plaatsingsproces van een kandidaat, tussen uitlener, kandidaat en de inlener zoals de plaatsingsovereenkomst, inleenovereenkomst en een Arbo-checklist en alle overige documenten die rechtsgeldige ondertekening behoeven.
  • Vastgoedprofessionals: alle documenten die behoren bij  een ver- en aankoop van een object, zoals een aankoopovereenkomst, een ontvangstbevestiging, een lijst van roerende zaken en alle overige documenten die rechtsgeldige ondertekening behoeven.

Abonnement

Voor een vast bedrag per maand en de aankoop van een ‘bundel’ handtekeningen, kunnen organisaties zelf digitaal documenten uploaden en laten ondertekenen. “Ondernemersgemak dient de mens”, concludeert Simon Kornblum. “Met Krabbl kunnen documenten voortaan snel, veilig en eenvoudig in slechts een paar klikken digitaal worden verwerkt en afgehandeld, volledig AVG-proof! ”

Over IntraData

IntraData BV is onderdeel van de Solipsisgroep en brengt sinds 1996 zijn documentmanagementoplossing IntraOffice op de markt. IntraData is een van de grondleggers van de oplossing voor gedigitaliseerd archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dage­lijks door meer dan 45.000 bedrijven gebruikt, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is in zeven landen operationeel en in zeven talen beschikbaar, zowel in licentievorm als in SaaS-dienst.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter