Nauwere banden Salesforce en Box

Salesforce en BOX kondigen ‘Salesforce Files Connect for Box’ en ‘Box SDK’ aan. Met deze nieuwe oplossing kunnen werknemers beter samenwerken, productiever zijn en hebben ze bovendien altijd toegang tot de juiste content.

“Oplossingen van Box en Salesforce helpen ondernemingen over te stappen naar de cloud, hun business schaalbaar te maken en hun relatie met de klant te verbeteren”, zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “We zijn erg blij dat we met Salesforce de volgende innovatieve stap kunnen zetten. Met deze nieuwe tools kunnen onze gezamenlijke klanten optimaal gebruik maken van hun dagelijkse content in Box, direct via Salesforce.”

“Bedrijven zijn steeds meer mobile, social en connected. Het is dan essentieel dat elke werknemer direct toegang heeft tot de juiste informatie, ongeacht de plaats waar deze content is opgeslagen”, stelt Nasi Jazayeri, executive vice president van Community Cloud bij Salesforce. “Met Salesforce Files Connect for Box zijn alle bestanden altijd toegankelijk, precies op het moment dat ze nodig zijn. Cruciaal, als medewerkers bijvoorbeeld een bestand direct nodig hebben voor een campagne of een case.”

Salesforce Files Connect voor Box

Zonder het Salesforce-platform te hoeven verlaten, kunnen gebruikers van Box in Box-bestanden zoeken, samenwerken en bestanden delen via elk apparaat. Alle toegangspermissies en security-eisen van het originele bestand blijven hierbij behouden. Content opgeslagen in Box kan nu gemakkelijk verbonden worden aan records, users en groups in Salesforce. Hierdoor kan een salesmedewerker bijvoorbeeld samenwerken met een productmarketeer via dezelfde bestanden in Box.

Box SDK voor Salesforce

Met Box SDK for Salesforce kunnen ontwikkelaars de contentmanagementfunctie van Box gebruiken in elke app die ze op de Salesforce App Cloud ontwikkelen. Daarnaast geeft Box SDK ontwikkelaars de mogelijkheid om de beheerfunctionaliteiten te gebruiken in processen en voor maatwerk. Denk hierbij aan een maatwerkapplicatie voor een specifieke industrie, zoals de financiële sector, de gezondheidszorg of overheid, waarmee op een betrouwbare manier content gemanaged kan worden vanuit Box.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter