Mike Terhaar aangesteld als Country Lead Nederland bij Davinsi Labs

Telindus en Davinsi Labs bundelen krachten voor ijzersterk securityportfolio

Utrecht, 10 januari 2018 – Telindus maakt bekend dat per december Davinsi Labs, expert in Vulnerability Management, Security Information & Event Management en User Activity Monitoring, zich gevestigd heeft bij Telindus in Utrecht. Met deze nauwe samenwerking creëren Telindus en Davinsi Labs een 360 graden securityportfolio, met inbegrip van preventie, detectie en voorspelling van en reactie op inbreuken. Tevens versnelt dit partnerschap de groei op de securitymarkt. Als een afzonderlijke eenheid zal Davinsi Labs vanuit Telindus opereren en de nauwe technische samenwerking met Telindus aanwenden om haar security intelligence expertise verder uit te breiden.

 

Met de toegenomen complexiteit binnen het IT-landschap, is het verdedigen van de infrastructuur en het vervolgens monitoren en up-to-date houden van de oplossingen een specialistische en tijdrovende dagtaak geworden. Uit recent onderzoek blijkt dat momenteel slechts 16 procent van de IT-beslissers IT-security in ruime mate of volledig uitbesteedt. Door middel van de securitykennis en -ervaringen van enerzijds Telindus op het gebied van preventie en reactie en anderzijds van Davini Labs op het gebied van voorspellen en detecteren, wordt de drempel om security uit handen te geven kleiner. Dankzij een compleet en proactief securityportfolio hoeven IT-afdelingen zich niet langer zelf te focussen op het beveiligen van het netwerk, maar kan er meer aandacht worden besteed aan innovatie om de business vooruit te helpen.

Country Lead Nederland Davinsi Labs

Mike Terhaar (48) is door Davinsi Labs aangesteld als Country Lead Nederland. De ambitie van Terhaar is om het bewezen succes in België door te zetten naar de Nederlandse markt. Onder zijn leiding zal het Nederlandse team in het aankomende jaar een sterke groei doormaken. Met meer dan twintig jaar ervaring als securityspecialist, waarvan tien jaar als penetration tester, is Terhaar expert op het gebied van securitybedreigingen voorspellen, herkennen en aanpakken. Mike Terhaar was voorheen Senior Security Specialist bij Davinsi Labs.

Bram Fabeck, CEO bij Davinsi Labs: “Er gebeurt veel in de wereld van cybersecurity. Door Davinsi Labs in Nederland te vestigen, zetten we een logische stap om zowel onze klanten als die van Telindus te ondersteunen bij de kansen en mogelijkheden die dit met zich meebrengt. De keuze voor Terhaar als Country Lead was hierbij eenvoudig, gezien hij al jaren bij ons actief is en het DNA van Davinsi Labs kent en uitstraalt.”

Geert Degezelle, Managing Director bij Telindus: “Vorig jaar is Davinsi Labs overgenomen door Proximus. Deze overname sluit naadloos aan bij de focus van Telindus op security en de strategische samenwerking met Davinsi Labs in Nederland is dan ook een logische vervolgstap. Organisaties staan steeds meer onder druk om een end-to-end securitystrategie te implementeren en monitoren. Steeds vaker wordt hierbij gekozen voor het, gedeeltelijk, uitbesteden van security. Hierdoor krijgen organisaties meer ruimte om te focussen op innovatie en het leveren van toegevoegde waarde aan de business. Dankzij de samenwerking met Davinsi Labs kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nu een compleet security-aanbod bieden en IT-afdelingen verder ontzorgen.”

 

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter