MFP’s voor kantoor van de toekomst

Canon introduceert een nieuwe reeks multifunctionele printers voor kantoren en repro’s. De imageRUNNER ADVANCE 6500- en 8500 PRO-series geven meer inzicht in printkosten en bieden betere features voor beveiliging en medewerkersproductiviteit.

Onderzoek (op basis van onderzoek door ALL Associates Group, Inc., 2012) toont aan dat 90 procent van de totale printkosten niet zichtbaar is en betrekking heeft op kosten voor verwerking en publicatie van documenten en het beheer van apparatuur. De imageRUNNER ADVANCE 6500- en 8500 PRO-serie verlagen deze verborgen kosten door vereenvoudiging van beheer en bediening, en mogelijkheden voor het scannen en produceren van documenten.

In-house printproductie

Een robuust ontwerp, flexibele verwerking van printmedia en veelzijdige opties voor nabewerking stellen organisaties in staat om in-house documenten te produceren die een professionele uitstraling hebben. Hierdoor beschikken zij over eigen capaciteit voor printproductie, zonder de kosten van outsourcing of handmatige nabewerking.

Mobiel werken en cloud ready

De nieuwe MFP’s combineren krachtige scanfunctionaliteit en Canon’s bekroonde softwareplatform om bestaande papieren documenten in digitale processen te integreren en te stroomlijnen. Gebruikers kunnen informatie scannen, archiveren, verwerken en versturen naar uiteenlopende bestemmingen en in elke digitale vorm. De flexibele ondersteuning van mobiel werken, zoals printen vanaf mobiele apparaten of scannen naar cloud services, maakt van de imageRUNNER ADVANCE printers een solide investering voor het kantoor van de toekomst. De systemen zijn standaard uitgerust met Wi-Fi, PDF-printopties, alsmede optionele NFC-ondersteuning.

Verhoogd gebruiksgemak

Via een WVGA-touchscreen, dat hetzelfde werkt als een tablet of smartphone, komt de gebruiker in een intuïtief grafisch menu. De bediening van de multifunctionele printers kan gepersonaliseerd worden zodat iedere gebruiker zijn eigen instellingen heeft, zoals een eigen startscherm, taal, persoonlijke workflows en adresboeken. Ook beschikken de systemen over videoassistentie, automatische detectie van papierformaten en signalering van papierstoringen om taken sneller te kunnen uitvoeren. Nieuwe bewegingssensoren maken een einde aan wachttijden en zorgen voor een lager energieverbruik.

Beveiliging

De imageRUNNER ADVANCE 6500- en 8500 PRO-serie ondersteunen de meest recente beveiligingsnormen, waaronder HDD secure erase, IPSec en HDD total drive encryptie volgens de FIPS 140-2 industrienorm. Standaard is tevens de bekroonde Universal Login Manager-software voor een unieke combinatie van gebruikersauthenticatie, personalisering, functiebewaking en rapportage. De naadloze integratie met uniFLOW-software biedt grotere ondernemingen één centrale oplossing voor het regelen van toegang en het beheer van het systeem.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter