Meer resultaat met intranet en de digital workplace

Veel aandacht voor de laatste trends en tools

Op 25 juni 2019 is in Eindhoven de bijeenkomst ‘Meer resultaat met intranet en de digital workplace’. Een event voor organisaties die écht succes willen hebben met hun platform. Met veel aandacht voor de laatste trends en tools.

Een verouderd medium waarmee de afdeling Communicatie boodschappen de organisatie inblaast. Dat is voor veel mensen het imago van intranet. Gelukkig zijn er anno 2019 genoeg voorbeelden van hoe het anders kan. Bijvoorbeeld bij een aantal organisaties dat werkt met een sociaal intranet. Hier delen medewerkers kennis en speelt de afdeling Communicatie vooral een faciliterende rol.

Ook bij de nieuwste voorbeelden van enterprise social media – zoals Workplace van Facebook en Microsoft Teams – draait het om samenwerking. En dan is er nog de opkomst van de digital workplace, een verzameling tools die medewerkers ondersteunen bij hun dagelijks werk.

Bij deze bijeenkomst draait het om dit soort platformen. Ook hoor je hoe daar in de praktijk gebruik van wordt gemaakt. Aansprekende organisaties met een innovatief platform delen graag met jou hun kennis en ervaring.

Doelgroep van de bijeenkomst bestaat uit professionals op gebied van communicatie of ICT die betrokken zijn bij (sociaal) intranet of de digital workplace.

Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne, Vestdijk 47, Eindhoven

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter