Meer groeikansen met nieuwe Xerox Versant digitale persen

Door automatisering en inline afwerking naar professioneel afgewerkte eindproducten nemen de productiekosten af.

Xerox introduceert vandaag drie nieuwe digitale persen: Versant® 180, Versant 180 met Performance Package en Versant 3100. Deze productieve persen bieden een hogere afdrukkwaliteit, verregaande automatisering, geavanceerde inline afwerking en ondersteunen een breed scala aan afdrukmaterialen.

“De productiviteit, automatisering en inline afwerkingsmodules maken van de Versant persen echte werkpaarden voor duizenden printshops en interne reproafdelingen wereldwijd,” aldus Ragni Mehta, verantwoordelijk voor de digitale losblad persen van Xerox. “Door verregaande automatisering verbeteren we niet alleen de beschikbaarheid van de pers, maar voorkomen we ook misprints en maken we nieuwe applicaties mogelijk.”

De digitale persen kunnen alles aan, van schoongesneden en afgewerkte brochures, direct mail, fotoboeken, marketing materiaal, rapporten en tijdschriften. Alles aflopend geprint en afgewerkt op uiteenlopende substraten en formaten van enveloppen tot en met bannerprints van 64 cm tot 350 g/m2.

Automatisering en een efficiënt productieproces, geen optie maar noodzaak

Door volledige automatisering en inline afwerking naar professioneel afgewerkte eindproducten nemen de productiekosten af en wordt het productieproces efficiënter. Dat komt goed uit aangezien volgens InfoTrends het terugdringen van de productiekosten en het verbeteren van de efficiëntie voor 84 procent van alle printbedrijven en interne repro’s een topprioriteit1 is. De uitbreiding naar nieuwe afdrukservices en meer omzet voor het bestaande productaanbod zijn de volgende prioriteiten.

Keypoint Intelligence heeft de nieuwe Versants getest. “Persen in reproafdelingen moeten snel zijn, waarbij registratie en het eenvoudig beheren daarvan belangrijk is”, aldus Pat McGrew directeur van Keypoint Intelligence. De nieuwe Xerox Versant persen voldoen ruimschoots aan deze eisen dankzij de voordelen van geavanceerde automatisering en productiviteit. De SIQA-functie (Simple Image Quality Adjustment) van de digitale persen voorziet in een uiterst nauwkeurige registratie die eenvoudig te bedienen is en die drukkers zeker zullen waarderen.”

De Versant 180, de Versant 180 Performance Package en de Versant 3100 zijn nu te bestellen. Neem contact op met een Xerox-vertegenwoordiger voor specifieke informatie.

Over Xerox

Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter