Lexmark helpt fabrikanten bij het stroomlijnen van handmatige processen

Nieuwe oplossing stroomlijnt supply chain-processen, zodat fabrikanten de productiviteit kunnen opvoeren en de kosten kunnen verlagen. 

Lexmark International kondigt de Europese beschikbaarheid aan van Lexmark Supply Chain Document Optimization for Manufacturing. Deze oplossing maakt gebruik van het Lexmark smart MFP-platform om fabrikanten te helpen bij het stroomlijnen van handmatige processen. Daarmee kunnen ze inzicht krijgen in logistieke processen, meer doen met minder apparatuur, de productiviteit verhogen en de kosten verlagen.

Op papier gebaseerde supply chain workflows beperken de toegang tot belangrijke informatie in documenten die verzonden of ontvangen worden, zoals formulieren, facturen, vrachtbrieven, leveringsbewijzen en pakbonnen. Lexmark Supply Chain Document Optimization stroomlijnt handmatige, papiergebaseerde taken die het verzend- en ontvangstproces verstoren.

“Veel productie- en supply chain-processen maken gebruik van papier. Dit maakt ze langzaam en inefficiënt”, zegt John Linton, directeur Manufacturing Industry bij Lexmark. “Ze maken het ook moeilijk om overzicht te houden op de real-time status van transporten, met alle nadelen van dien voor de klantenservice. Wanneer de voorraad vooraf gedrukte documenten, etiketten of labels opraakt, komt de productielijn tot stilstand en worden de transporten vertraagd. We hebben Lexmark Supply Chain Document Optimization ontwikkeld om fabrikanten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.”

Lexmark Supply Chain Document Optimization biedt fabrikanten:

  • Verbeterde klantenservice: Verzend- en ontvangstdocumenten worden gegenereerd en vastgelegd op het punt van de transactie, zodat bestelgegevens en leveringsinformatie direct met klanten kunnen worden gedeeld.
  • Kostenbesparingen: Formulieren met meerdere onderdelen en matrixprinters worden vervangen door geavanceerde, efficiënte lasertechnologie voor on demand printen op standaardpapier.
  • Hogere productiviteit: Het gebruik van elektronische formulieren biedt fabrikanten direct zicht op hun toevoerketendocumenten en maakt een einde aan vertragingen als gevolg van het opraken van vooraf gedrukte formulieren en verbruiksgoederen.
  • Compliance-ondersteuning: Alle informatie die nodig is voor audits en compliance-processen is direct opvraagbaar.

Klanten van Lexmark in de maakindustrie, waaronder 70% van de grootste 50 fabrikanten ter wereld, maken gebruik van de robuuste apparaten van Lexmark met een industrieel ontwerp in diverse omgevingen en onder uiterst zware omstandigheden. Het platform van Lexmark voor het vastleggen van data creëert een samenhangend systeem voor alle apparaten en oplossingen die in de meest veeleisende omgevingen kunnen worden ingezet.

“Supply Chain Document Optimization for Manufacturing is een nieuwe oplossing van Lexmark die fabrikanten een antwoord biedt op hun problemen rond informatiebeheer”, zegt Allen Waugerman, senior vice president en chief technology officer bij Lexmark. “Deze oplossing is gebaseerd op 25 jaar ervaring met het stroomlijnen van de dagelijkse processen van fabrikanten. We helpen hen hiermee door het automatiseren van de gegevensinvoer en door het optimaal beschikbaar maken van informatie die buiten bedrijfsapplicaties ligt opgeslagen.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter