Lexmark blij met IDC rapport

Lexmark heeft een divers scala aan maatoplossingen ontwikkeld

Lexmark International Inc., wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, is door het gerenommeerde ICT-marktonderzoeksbureau IDC gepositioneerd als een leider in documentworkflow-diensten in het rapport “IDC MarketScape: Western European Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment”. Het rapport van IDC biedt een analyse van de West-Europese documentdienstenmarkt.

Het IDC MarketScape-rapport stelt: “Lexmark heeft een divers scala aan maatoplossingen ontwikkeld en beschikt van alle beoordeelde leveranciers over het breedste aanbod van branchespecifieke softwareoplossingen.”

Het rapport prijst de flexibiliteit van Lexmark’s “geïntegreerde infrastructuur en platform voor het aanbieden van wereldwijd inzetbare oplossingen. Eindgebruikers kunnen daarmee ongeacht hun locatie profiteren van de mogelijkheden en diensten van Lexmark.”

“Lexmark is erin geslaagd om een sterke wereldwijde infrastructuur te creëren door klanten en kanaalpartners voorop te stellen van en een heldere en beknopte bedrijfsstrategie te hanteren”, zegt Brock Saladin, senior vice president en chief revenue officer bij Lexmark. “Het feit dat we in het IDC MarketScape-rapport zijn gepositioneerd als leider in documentworkflow-diensten onderstreept de kwaliteit van de diensten die Lexmark aan zijn klanten levert.”

Over IDC MarketScape

MarketScape is een door IDC ontwikkeld analysemodel dat een overzicht biedt van het concurrentievermogen van ICT-leveranciers in een bepaalde markt. Het model maakt gebruik van een strikte scoremethode op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria. De analyseresultaten worden weergegeven in een grafische illustratie van de marktpositie van elke leverancier binnen de desbetreffende markt. MarketScape biedt een helder kader voor het op zinnige wijze vergelijken van het aanbod van producten en diensten, de mogelijkheden en strategieën, en factoren voor huidig en toekomstig marktsucces van ICT-leveranciers. Het biedt afnemers van technologie daarnaast een compleet overzicht van de sterke en zwakke punten van huidige en potentiële leveranciers.

Over Lexmark

Lexmark (NYSE: LXK) levert enterprise software, hardware en services die door barrières breken van slecht toegankelijke informatie en onsamenhangende processen door mensen op het juiste moment te verbinden met de informatie die ze nodig hebben. Ontdek de mogelijkheden op www.lexmark.be en www.lexmark.nl.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter