Kodak Alaris introduceert nieuwe desktopscanners

Volgens AIIM gaan de meeste organisaties nog dagelijks het gevecht aan met papier dat zich in kantoren opstapelt en de bedrijfsprocessen vertraagt. Dit is een veelvoorkomend probleem: 68 procent van AIIM-leden vindt dat business-at-the-speed-of-paper ‘over enkele jaren niet meer acceptabel is’.

Bedrijven kunnen transacties met papieren documenten nu meer dan ooit versnellen door gebruik te maken van web-interfaces met de nieuwste serie desktopscanners van Kodak Alaris. Deze scanners maken het vastleggen van documenten veel efficiënter, op locatie waar de transactie plaatsvindt. De Kodak i1190- en i1190E-scanners scannen met 40 pagina’s per minuut en bieden een extreem hoge nauwkeurigheid van gegevensvastlegging voor alle soorten documenttypes.

Digitaliseren

Dit maakt beide scanners geschikt voor onder andere financiële administratie, hypotheken, HR dossiers, poliklinieken en archiefbeheer. De i1190-serie is ontworpen om documenten direct bij het ontstaan te digitaliseren om snel bedrijfstransacties te starten of af te ronden. Zo wordt de snelheid waarmee beslissingen worden genomen, en de respons naar klanten kunnen worden verbeterd.

De Kodak i1190- en i1190E-scanners beschikken over:

  • Hogere capaciteit invoer – in de invoerlade passen nu tot 75 vellen papier, zodat gebruikers meer klanttransacties per keer kunnen verwerken.
  • Barcodeherkenning – metagegevens kunnen rechtstreeks in bedrijfstoepassingen worden vastgelegd, zonder gebruik te maken van speciale herkenningssoftware.
  • Een kaarthouder voor rijbewijzen, verzekeringspasjes en andere kleine items – zorgt ervoor dat gebruikers hun overzicht houden tijdens het scannen van meerdere documenttypes.
  • Intelligent Document Protection (IDP) – het voorkomen van eventuele beschadigingen aan belangrijke documenten door onder andere nietjes of paperclips.

Bovendien beschikt de i1190E-scanner over Kodak Perfect Page-scantechnologie, die ervoor zorgt dat er geen beeldverbeteringssoftware op de aangesloten PC hoeft te worden geïnstalleerd. Dit betekent dat IT-afdelingen PC’s met minder processing snelheid kunnen overwegen. Deze PC’s zijn goedkoper, eenvoudiger te beheren vanaf een centrale locatie en populair bij gebruikers van webapplicaties zoals Kodak Info Input Solution.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter