Kodak Alaris breidt het aanbod van documentscanners uit

Kodak Alaris i3200

Kodak Alaris komt met de i3300 Scanner, een nieuwe scanner in de i3000 Serie. Deze machine is geschikt voor alle kantooromgevingen in een brede reeks branches en verticale markten, inclusief de overheid, banken, verzekeringsbedrijven, de gezondheidszorg en Business Process Outsourcing (BPO).

Zowel grote als kleine organisaties worden door bedrijfs- en IT- management aangespoord om zo snel mogelijk de transformatie van papier naar digitaal te realiseren om hun operationele efficiency te verhogen. Op deze wijze blijven ze de concurrentie voor. Daarom is het belangrijk om papieren documenten te digitaliseren en informatie gemakkelijk beschikbaar te stellen voor medewerkers binnen een organisatie. Bedrijven kunnen hierdoor sneller beslissingen nemen met als ultieme doel te voldoen aan de behoefte van de klant. Bovendien wordt er een veel betere beveiliging en beheer van informatie gegarandeerd.

Extraheren

De i3300 Scanner De Scanner scant 70 pagina’s per minuut en past daarmee precies tussen de i3200 Scanner (50ppm) en de i3400 Scanner (90ppm) in het aanbod van Kodak Alaris. Met deze scanner is het ook mogelijk om essentiële gegevens uit documenten te extraheren en naadloos toe te voegen aan een bedrijfsproces of workflow.

Populair

“Elke kantooromgeving is uniek. Klanten, met middelgrote en grote ondernemingen, hebben ons aangegeven dat ze behoefte hebben aan een extra scanner model binnen onze populaire i3000 Serie,” zegt Tony Barbeau, VP Products & Solutions op de afdeling Information Management bij Kodak Alaris. “Nu hebben klanten een extra optie waarmee ze snel en eenvoudig informatie kunnen vastleggen en direct beschikbaar kunnen maken binnen hun organisaties.”

De i3300 Scanner bevat een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee nieuwe gebruikers sneller kunnen leren werken. Extra functies van de i3300 Scanner zijn onder andere:

  • De nieuwste versie van Perfect Page-technologie met ingebouwde barcodereader.
  • Geavanceerde image verbeteringstechnologie die met de hoogste productiviteit in kleur, zwart-wit op 300 DPI de beste beeldkwaliteit levert.
  • Intelligent Document Protection (IDP) ter bescherming tegen mogelijk beschadigde documenten en verloren gegevens.
  • Documenten die geniet, gevouwen of kwetsbaar zijn kunnen worden beschadigd wanneer ze automatisch worden ingevoerd in de scanner
  • Integratie met alle scantoepassingen voor TWAIN, ISIS en LINUX en compatible met WINDOWS-, MAC- en LINUX-omgevingen.

Digitale thuiszorg

Lifetime Care, een instelling voor de thuiszorg, heeft de overstap naar een digitale workflow gemaakt via een automatisch systeem voor indexeren. Hierbij gebruikt het bedrijf de i3400 Scanner en Kodak Capture Pro Software. Het bureau heeft hierdoor de kosten voor het digitaliseren van documenten aanzienlijk verlaagd en toegang tot patiëntgegevens verbeterd.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter