Klaar voor de digitale transformatie

UNO en SWYCS bundelen krachten

UNO ICT Beheer uit Rijswijk en IoT-organisatie SWYCS uit Middelburg gaan samenwerken. De bedrijven versterken elkaars expertise, IT-beheer en Internet of Things (IoT), zodat zij hun klanten beter kunnen ondersteunen bij de digitale transformatie.

Voor veel organisaties is ICT een doorslaggevende factor om succesvol te zijn en te blijven. Veel organisaties zijn bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe geef je die digitale transformatie vorm in deze snel veranderende omgeving? UNO ondersteunt klanten daarbij, met het Explore & Innovate programma. Dit is een continu programma met verschillende thematische inspiratiesessies over relevante ICT-trends, die allen van invloed zijn op de werkplek van de toekomst. Zoals het Internet of Things. Met dit programma en haar diensten helpt UNO, soms met partners, haar klanten de digitale transformatie succesvol vorm te geven.

Paul Geerts, partnermanager SWYCS: “Efficiëntere (werk)processen, duurzaamheid, slim en digitaal gebouwenbeheer, preventief onderhoud; het vraagt allemaal om een combinatie van goede en tijdige advisering en bundeling van beschikbare technieken.” Noor Ferket, directeur van UNO, vult aan: “Om onze klanten optimaal te kunnen begeleiden bij digitale transformatie rondom IoT trajecten, is een goede samenwerking met IoT platformspecialist SWYCS cruciaal en een logische keuze. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Na de succesvolle Explore & Innovate sessie “Welcome to your Future Workplace” organiseren we op 17 mei een inspiratiesessie over Internet of Things. Locatie is Den Haag.

Dit is een origineel bericht van UNO Automatiseringdiensten B.V.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter