Keylane vergroot marktaandeel in het pensioendomein en ontwikkelt Inovita door

Door de overname vergroot Inovita haar productaanbod en innovatiekracht.

APG, de grootste pensioenuitvoerder van Nederland, verkoopt vandaag dochteronderneming Inovita (met pensioenadministratiesysteem Lifetime) aan Keylane, marktleider van software oplossingen voor de verzekerings- en pensioenmarkt. De activiteiten van softwareleverancier Inovita passen niet langer bij de strategie van APG.

APG gaat zich meer focussen op zijn primaire diensten als pensioenuitvoering en vermogensbeheer. Wim Henk Steenpoorte (Raad van Bestuur APG): “Wij vertrouwen erop dat de belangen van zowel Inovita als APG goed behartigd worden bij Keylane, een partij met een duidelijke visie en groeistrategie voor Inovita. APG blijft gewoon tevreden klant van Inovita.”.

Door de overname vergroot Inovita haar productaanbod en innovatiekracht. Richard Schouten en Jan Nikkels (directie Inovita): “Binnen Keylane blijven we onze klanten de continuïteit van onze producten en dienstverlening waarborgen. Tegelijkertijd kunnen we ons nog slagvaardiger blijven ontwikkelen en zowel nationaal als internationaal groeien.”.

Keylane is verheugd met de nieuwe telg in de Keylane familie; Keylane neemt Inovita over om schaalvoordelen te behalen in het pensioendomein en daarmee de kosten per polis binnen de pensioenadministratie te minimaliseren, Ralf Timmer (CEO Keylane): “Door de krachten te bundelen met Inovita kunnen we onze internationale aanwezigheid verder uitbouwen in een consoliderende Europese verzekerings- en pensioenmarkt.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter