Inzicht in informatie met Kunstmatige Intelligentie op het Return on information congres

Interview met Martijn Snels, congresmanager bij Heliview Conferences & Trainingen

Op 29 november vindt de tweede editie van het Return on Information Congres plaats in Stadion Feijenoord in Rotterdam. In een interview met Martijn Snels, congresmanager bij Heliview Conferences & trainingen, deelt hij zijn visie over het congres.

Waar de eerste editie meer een kennismaking was met informatiemanagement, zal deze tweede editie van het congres echt een focus hebben op informatiegestuurd werken. “We zien dat door de toenemende digitalisering en digitale transformatie de hoeveelheid data en informatie binnen organisaties blijft groeien. Veel bedrijven investeren in business intelligence, data en processen maar weinig organisaties pakken dat integraal aan. Het Return on Information congres moet bedrijven en organisaties daarbij helpen om uit die silo-gedachte te stappen en om zo naar een integraal beeld van data en informatie te kijken”, aldus Martijn Snels.

Unieke congreslocatie

“Dit jaar hebben we een inspirerende locatie voor het congres: Stadion Feijenoord in Rotterdam. Zo’n unieke locatie vraagt om een gepaste afsluiting, daarom sluiten we de congres dag af met een rondleiding door de Kuip waar iedereen kosteloos aan kan deelnemen.” Tijdens deze rondleiding zullen enthousiaste gidsen vertellen over de geschiedenis van het stadion en u meenemen naar plekken in het stadion die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Geen woorden maar da(ta)den!

Met een knipoog naar deze unieke congreslocatie luidt de titel van de keynote van Verdonck, Klooster & Associates als Geen woorden maar Data! Tijdens deze keynote laten Christian Verhagen en Raynold Siem zien hoe je waarde uit informatie kan halen. Daarnaast nemen zij je mee in de resultaten van hun onderzoek ‘Succesfactoren & Valkuilen’. Aan het eind van deze sessie krijgt u concrete handvatten mee: waar kan uw bedrijf direct mee beginnen om rendement uit informatie te realiseren? En misschien belangrijker: waarmee moet uw bedrijf vooral niet beginnen?

Inzicht in informatie met Kunstmatige Intelligentie

De steeds meer toenemende digitalisering en de overvloed aan informatie en data, laten je nadenken over de toekomst. Gaan robots onze banen overnemen? Ton Abelen is als Trendwatcher AI bij Wizzin op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie. “Ton neemt je tijdens het congres mee en probeert hij je eigen denkpatroon te doorbreken om je zo te laten nadenken over de toekomst,” aldus Martijn Snels. Een interessante sessie waarbij Ton laat zien hoe je informatie verkrijgt met Kunstmatige Intelligentie.

Aanmelden

Het congres Return on Information vindt plaats op woensdag 29 november in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Het congres is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers. Alle informatie over het congres en het programma vindt u in onze agenda.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter