Insight lanceert AI-gebaseerd samenwerkingsplatform

Insight Digital Workspace™ verhoogt de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers

Insight, wereldwijd de grootste onafhankelijke IT-reseller en de Nederlandse marktleider in softwarelicentiebeheer, lanceert vandaag tijdens Insight Higher Ground 2018 Insight Digital Workspace™. Deze slimme dashboardtool bevat een volledig op Microsoft 365 gebaseerde digitale werkplek, vol met nieuwe en handige snufjes om werken leuker en efficiënter te maken.

Insight Digital Workspace™, powered by Office 365 van Microsoft, biedt werknemers hun eigen gepersonaliseerde engagementplatform dat bedrijfsnieuws en -updates samenbrengt met snelle en eenvoudige toegang tot dagelijkse taken, interne applicaties en applicaties van derden. Het biedt eveneens zichtbaarheid van aankomende vergaderingen via Outlook, evenals real-time Microsoft Teams-updates, allemaal aangepast aan de gebruiker op basis van contextbewuste AI-technologie. Een salesmedewerker of een accountmanager, krijgen hierdoor verschillende updates te zien die relevant zijn voor zijn werkgebied en activiteiten. Als onderdeel van Insight’s Connected Workforce-oplossingen biedt het werknemers de ondersteuning die ze nodig hebben op kantoor of daarbuiten. Insight Digital Workspace is daarom toegankelijk op mobiele apparaten alsook desktops.

De ingebouwde analysemogelijkheden geven IT-managers tevens waardevolle inzichten. Ze helpen workflows en applicatiegebruik in kaart te brengen, waardoor het toewijzen van middelen eenvoudiger wordt en het ze ondersteuning biedt bij strategische investeringsbeslissingen. De tool biedt ook inzicht in de medewerkersbetrokkenheid voor het HR-team en de mogelijkheid om de effectiviteit van interne communicatie te meten, een vereiste voor marketing- en communicatiemanagers.

“De Insight Digital Workspace™ biedt een gepersonaliseerde digitale ervaring die op een intelligente manier de werkplek verenigt. Het is gebouwd op een reeks waardevolle, veilige en vertrouwde samenwerkingstools, die we kennen van Office 365. Het is echt een oplossing die gecentraliseerde toegang biedt tot relevant nieuws, informatie, applicaties, taken en meer. Het is opnieuw een geweldig voorbeeld van hoe onze partners elke dag weer creatieve oplossingen bedenken om onze Microsoft-visie werkelijkheid te maken,” aldus Bertrand Launay, General Manager Commercial Business bij Microsoft, West-Europa.

Frank Hoekstra, Vice President Insight Benelux: “Bedrijven in elke sector hebben te maken met digitale disruptie en we weten ook dat werknemers vandaag de dag anders werken. Uit onze eigen ervaringen met het gebruik van dit product in de afgelopen paar maanden, hebben we gemerkt hoe het samenbrengen van medewerkers op één platform kan bijdragen aan hun persoonlijke productiviteit. Door ons personeel op deze manier te verbinden, hebben we een uitzonderlijke en productieve werknemerservaring gecreëerd. Het extra voordeel om IT-afdelingen in staat te stellen het gebruik te analyseren en hierdoor slimme investeringsbeslissingen te kunnen nemen, zal organisaties helpen een nieuwe stap voorwaarts te zetten op hun reis naar digitale transformatie.”

Over Insight

Vandaag draait alles om technologie. Insight Enterprises Inc. geeft bedrijven van elke omvang de kracht om met Insight Intelligent Technology Solution en diensten de waarde van IT te maximaliseren. Wij zijn een wereldwijde provider van digitale innovatie, transformatie van cloud- en datacenters, een Connected Workforce en optimalisatie van de supplychain. Als Fortune 500-bedrijf helpen we klanten om hun IT vandaag succesvol in handen te nemen zodat ze volledig klaar zijn voor de toekomst. Onze meer dan 6.600 medewerkers helpen klanten om te innoveren en om hun activiteiten te optimaliseren zodat ze slimmer kunnen zakendoen. Van IT-strategie en -ontwerp tot implementatie en beheer daarvan. Ontdek meer op nl.insight.com.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter