Infoblox verbetert cloud automation en netwerkbeheer van NIOS

De NIOS 8.5 update biedt de meest complete oplossing voor hybrid- en multi-cloudondernemingen

Infoblox kondigt nieuwe updates aan voor het Network Identity Operating System (NIOS) platform. De update biedt gebruikers de mogelijkheid om NIOS via het cloud platform BloxOne te monitoren. Tevens zijn de prestaties verbeterd en is netwerkbeveiliging en -monitoring versimpeld voor NIOS-gebruikers.

Nieuwe cloud-based technologieën transformeren het landschap waarin ondernemingen functioneren. De wildgroei aan private clouds en hybrid clouds maakt netwerkadministratie complexer en netwerkbeveiliging moeilijker. NIOS 8.5 biedt hier een oplossing voor door klanten te helpen te integreren met cloud-based netwerkdiensten, en hoogwaardige DDI-diensten mogelijk te maken voor cloud en hybrid cloudomgevingen. Deze update komt kort na de introductie van nieuwe DoT/DoH-richtlijnen ter bestrijding van zogenaamde ‘last mile’-kwetsbaarheden, en biedt zodoende een volgende stap in een geoptimaliseerde bescherming van interne bedrijfsnetwerken.

De NIOS 8.5 update stelt organisaties in staat om robuust, overzichtelijk en kostenefficiënt DNS-, DHCP- en IP-adresbeheer (DDI) te implementeren op netwerken van elke grootte. Tegelijkertijd functioneert NIOS nu als een brug tussen innovatieve, cloud-based netwerkdiensten en IT-beheeroplossingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van de NIOS Grid Connector, ondersteuning voor de Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV), en integratie met Infoblox Network Insight. Een volledige lijst met updates is hier te vinden.

“Netwerk- en IT-beheer verplaatsen zich net zoals opslag en computing naar de cloud,” zegt Martin van Son, Networking, Security en Automation Consultant bij Infoblox. “NIOS 8.5 biedt onze klanten een manier om met de cloud te koppelen.’’

De NIOS 8.5 update biedt de meest complete oplossing voor hybrid- en multi-cloudondernemingen. “Infoblox zorgt voor transparantie in IPAM en de automatisering van de workflows van IP-adres- en DNS-record-beheer voor meer cloudplatformen dan enige andere oplossing op de markt.”

Bezoek voor meer informatie over het NIOS platform en de nieuwe features in NIOS 8.5: https://www.infoblox.com/products/nios8/, of lees de solution note.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter