Impress BV neemt marketing servicebureau DM Interface over

DM Interface zal verder gaan onder de naam “DM Interface – Impress”

DM Interface uit Almere is per 22 oktober 2018 onderdeel van het Woerdense Impress BV. Met deze strategische overname versterkt Impress haar toekomstige marktpositie op het gebied van klantcommunicatie. DM Interface zal verder gaan onder de naam “DM Interface – Impress”.

Met de overname heeft Impress een belangrijke stap voorwaarts gezet. Directeur Business Development Marcel Kranenburg: “Nadat we anderhalf jaar geleden marketingbureau 4DMS binnen de Impress-familie hebben mogen verwelkomen is het nu tijd voor een volgende stap. Met DM Interface, een specialist in marketingautomation en digitale marketing, kunnen we nog beter onze klanten bedienen”.

“Impress en DM Interface trokken al geregeld samen op voor opdrachtgevers”, aldus Kranenburg. “We hebben het volste vertrouwen dat we met DM Interface, Impress én 4DMS alle lopende klantafspraken voort kunnen zetten en kunnen doorgroeien naar een nóg succesvollere onderneming. We zijn dan ook blij dat het bestaande management, waaronder Erik During als Managing Director, aan zal blijven om de continuïteit te waarborgen.”

Deze overname brengt Impress in de top van Marketing Serviceproviders op het gebied van klantcommunicatie en vertegenwoordigen de bedrijven gezamenlijk een omzet van ongeveer 17 miljoen euro, waar 140 medewerkers werkzaam zijn. Naast autonome groei, denkt Impress nadrukkelijk na over toekomstige aquisities om het portfolio verder uit te breiden.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter