iBestuur Congres 2019 – In the Dutch Mountains

Het iBestuur Congres is terug!

De zeven eerdere edities van het iBestuur Congres vormen een bijna mythische herinnering in het collectieve geheugen van alle bestuurders en beslissers betrokken bij de i-overheid. Goed nieuws: het iBestuur Congres is terug! Nog even overweldigend, inventief en essentieel, maar wel helemaal anders.

Het thema van het congres is bergbeklimmen: In the Dutch Mountains. Bergbeklimmen heeft veel gemeen met de realisatie van de iOverheid: op naar de digitale top met Nederland Digitaal, NL DIGIbeter, de Nederlandse Cybersecurity Agenda, Samen Organiseren, de Common Ground en de Europese Digitale Agenda. Op het iBC 2019 komen alle plannen, strategieën en vergezichten samen en onderzoeken we waar we heen gaan en hoe alles in elkaar past. De kunst is sámen de top te bereiken. Daarvoor is een gezamenlijke voorbereiding key.

Net zoals bij iedere berg die beklommen wordt, gaat het In the Dutch Mountains over samenwerken, afhankelijkheden en vertrouwen. En soms ook over risico’s durven nemen. We brengen daarom gezamenlijke houvasten aan: hóe gaan we er mee aan de slag; wat zijn de mogelijke routes naar de top, waar slaan we gemeenschappelijke basiskampen op en hoe zekeren we de lijnen?

 

Over het congres

Het iBestuur Congres 2019 is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In samenwerking met ECP, Nederland ICT en iBestuur.

Praktische informatie

  • Locatie: Nationaal Sportcentrum Papendal, Arnhem
  • Datum: woensdag 3 juli, van 11 tot 20 uur
  • Doelgroep: maximaal 700 bestuurders en beslissers uit de overheid en ICT-sector
  • Meer informatie en aanmelden: klik hier
Anderen lazen ook

Laat een bericht achter