Hybride Panasonic-scanners voor snellere en flexibelere workflows

Ontwikkeld voor organisaties zoals hotels, zorgverleners en reisbureaus.

Panasonic introduceert vandaag de KV-SL30 serie. Deze nieuwe lijn hybride scanners is ontwikkeld om de efficiency te verhogen en de totale gebruikskosten te verminderen. De twee A4-scanners (KV-SL3066 en KV-SL3056) zijn ontwikkeld voor organisaties zoals hotels, zorgverleners en reisbureaus. Ze hebben een geïntegreerde flatbed met automatische documentinvoer, die het toestel ook geschikt maakt voor het scannen van beschadigde documenten, boekjes, paspoorten, ID-kaarten, enveloppen en documenten met gemengde formaten.

De scantijd is verbeterd en is nu dubbel zo snel als het vorige model. De KV-SL3066 scant met 65ppm/130ipm en de KV-SL3056 met 45ppm/90ipm, wat ze tot de snelste Panasonic-modellen in hun klasse maakt. Afhankelijk van het type document kunnen gebruikers scannen via de ADF of het flatbed. Ook ononderbroken scannen via beide methodes is mogelijk. Daarbij schakelt de gebruiker steeds heen en weer, waarna de scans als één bestand worden opgeslagen.

“In moderne bedrijven is het van essentieel belang dat grote hoeveelheden papieren informatie met verschillende formaten kunnen worden omgezet in eenvoudig beheersbare, uiterst veilige digitale gegevens”, zegt Shinta Muya, Panasonic Marketing Manager Communication Solutions. “Met de KV-SL30-serie kunnen bedrijven gegevens sneller en efficiënter dan ooit scannen, delen, opslaan en beveiligen. Dankzij het hybride ontwerp zijn de scanners met minimale moeite en onderbrekingen geschikt voor vrijwel elk documenttype.”

De scanners kunnen een volledig assortiment aan documenten verwerken zoals paspoorten, documenten met meerdere pagina’s, bankboekjes, gemengd papier, maximaal drie kaarten met reliëfopdruk tegelijk en lang papier zoals ECG-documenten. Via het flatbed kunnen beschadigde documenten, boekjes en visitekaartjes worden gescand.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter