Hyarchis realiseert gecertificeerde integratie van Microsoft Office Online in document management systeem

Hyarchis eerste Nederlandse DMS-leverancier met een eigen WOPI-certificaat

Hyarchis, specialist in content services, is de eerste Nederlandse leverancier van document management systemen die in het bezit is van een WOPI (Web Application Open Platform Interface Protocol)-certificering.

Dit certificaat toont aan dat Hyarchis een eigen WOPI-server heeft en een koppeling kan maken met Microsoft Office Online. De integratie biedt de mogelijkheid om documenten te openen en te bewerken in een Office Online-omgeving, zowel in Word en Excel als in PowerPoint en Outlook. Hierdoor kunnen klanten altijd en overal vanaf ieder device werken en hebben zo geen lokaal geïnstalleerd Microsoft Office pakket meer nodig.

Integratie biedt uitkomst

Al jaren biedt Hyarchis een Microsoft Office-integratie aan in de document beheer applicatie. De komst van de eigen WOPI-server stelt klanten in staat over te stappen naar de Office Online-versie en ook documenten direct op te slaan en te bewerken vanuit Hyarchis Document Management. Het openen van documenten in Office Online gebeurt via Hyachis Web Find of via Hyarchis Rest API. Hierdoor zijn ook back-end gebruikers met een eigen portal in staat de nieuwe functionaliteit te gebruiken.

De integratie biedt uitkomst voor professionals zoals financieel adviseurs, accountants en zorgverleners die onderweg zijn naar hun cliënten, mobiel werken en vaak hun documenten openen op een tablet of telefoon.

Adriaan Hoogduijn, Chief Operationg Officer bij Hyarchis: “We zijn altijd al een op Microsoft gebaseerd huis en zijn als DMS-leverancier ook continu bezig om Office-integraties te realiseren. We werken continu aan meer cloud gebaseerde oplossingen, zodat wij onze klanten binnen de Finance, Accountancy, Healthcare en Legal branche kunnen faciliteren in de beweging naar het volledig online werken in de cloud. Het is voor onze klanten essentieel altijd toegang te hebben tot de meest actuele documenten en deze te kunnen bewerken, waar ze ook zijn. Ook voor de organisatie heeft dit grote voordelen. Het gebruik ervan is eenvoudig en daarnaast voldoen ze aan de werkstandaarden van deze tijd. Tot slot levert het de organisaties ook aanzienlijke kostenbesparingen op in licentiekosten. Dankzij de WOPI-certificering zijn we in staat om deze lijn voort te zetten en daar zijn we trots op.”

 

Over Hyarchis

Hyarchis biedt kant-en-klare software-oplossingen voor Content Services en Digital Business. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de hypotheek-, verzekerings-, pensioen- & accountancybranche en de gezondheidszorg.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter